Lina Johansson

Äntligen har jag skaffat mig en ny dator, men oj vad svårt det är att välja vilken modell man ska ha när det finns ett utbud större än atlanten typ hehe. Först tänkte jag köpa en PC denna gången, vilket jag faktiskt gjorde i våras.. insåg när jag hade packat upp datorn och kollat igenom datorn och dess operativsystem att det var världens största misstag. Fick lite smått panik eftersom jag brutit förpackningen, tydligen var Media Markt väldigt snälla med att man fick lämna tillbaka datorn även fast man hade öppnat paketet, sicken tur! Så det blev tillslut en macbook denna gången också, vilket jag nästan kunde räkna ut från början, så man undrar ju vem man försöker lura..

Hur som helst, det viktigaste för mig när jag väljer dator är att den ska vara lätthanterlig, datorn ska innehålla många bra enkla program samt att den ska vara stilren både utseende mässigt men även i layouter osv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den andra helgen i september gifte sig min yngsta kusin på fars sida av släkten. Det var så himla roligt att få vara med och fira de små turturduvorna som varit tillsammans sen de var 16 år, numera är de båda nämligen fyllda 32 (!) Ett minne man sent glömmer, som rubriken lyder så var det ett bröllop som försigick under hela helgen inprincip , från fredagkväll till söndag förmiddag, en annan del utav bröllopet som stack ut över det vanliga var att vigsen utfördes i en mysig liten sjöbord, vilket bidrog till en mysfaktor till tusen.

Likes

Comments

Att man hellre föredrar att äta god mat på restaurang och dra en mysig bio istället för att gå ut på krogen och festa till 04.00 på morgonen (även om de såklart också är kul emellanåt) ser jag som ett tecken på att man blivit ganska så gammal. Måste tipsa om Holy cow för er som bor runt omkring i Göteborg, det är en liten, trevlig restaurang som ligger något kvarter från Korsvägen. Deras specialité är nämligen hamburgare, supergott!! Därefter var vi och kollade på nya filmen "IT" av Stephen King, rekommenderar starkt till alla er där ute som gillar thriller/drama!! 


Likes

Comments