Den underbara solen stod framme dagen lång vilket påverkar mitt humör mycket positivt. Inte nog med det så hade flyttade vi runt på lektioner för att få sluta tidigare vilket slutade med att sluta 11. (Våran klass beskrivs som ”om man ger dom fingret tar dom hela handen” och har inte slutat tänka på det sedan jag hörde det senast).
Fastän en del av mig skäms för att vi håller på så här så tackar man ju såklart inte nej, så jag tog bussen hem, pluggade lite samhälls medan jag åt palt. Sedan halv 2 gick jag in till stan där jag spontant köpte ett par jeans och sen klippte jag mig på klippbodan. Egentligen var det inte så nödvändigt mer än att jag tyckte det blivit för långt, så sitter nu med några centimeters kortare frisyr och tänker att så här vill jag alltid att det ska se ut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Idag vaknade jag med ett leende på läpparna eftersom jag visste att det skulle bli en bra dag. Började med att äta avokado till frukost medan jag såg Kalla vinna i OS. Sedan åkte jag till stan för att köpa present till Lisa som vi skulle fira kl 16, men innan det köpte jag en jeansjacka och fick träffa Göteborgarna som har sportlov i veckan <3. Vi mös på en stund på stan och ikväll träffas hela gänget framför mello med våfflor.

Likes

Comments

Allmänt

Hade en underbar fredagskväll med några härliga från klassen där jag bjöd på middag som jag tyckte var väldigt lyckad.
Lördagen började med en promenad i solskenet och sedan en tur på stan med mamma och pappa. Sedan såg vi mello hos Bäcklunds som var supertrevligt! De bjöd på god italienskt och vi stod för efterrätten.
Söndagen började på samma sätt när solen tittade fram idag också.

Likes

Comments

Allmänt

Efter ett lättnat andetag dragit runt i klassrummet när Anna kom in och sa att hon var sjuk fick vi börja göra naturkunskaps provet tidigare alltså fick vi sluta tidigare.
Eftersom jag har brist på kläder i garderoben bestämde jag mig för att gå en sväng på stan tills halv 3 bussen gick hem. Tyvärr hann jag bara på en affär men fick ändå 3 plagg med mig hem.

Likes

Comments

Allmänt

Igår var det den 19 januari 2018 vilket betyder att jag fyllde 17 år. Blev väckt på morgonen med sång, fika och en stor madrass som låg ovanpå mig, alltså, jag fick en säng!! Sedan fick jag en bok också av Agnes.
Efter skolan kom gästerna vid 18 där jag fick lite mer presenter. Vi åt tacos och tårta och spelade spel medan vi såg talang. Efter en lyckad kväll åkte jag och mamma till mormor och morfar och hämtade sängen så jag fick sova i den inatt.

Likes

Comments

Allmänt

Inatt lyckades jag få full sömn utan avbrott med att snyta vilket var välbehövligt när jag inte lyckats få det på några nätter. Det var väldigt vackert den tiden jag vaknade där kring 11 fram till 13. Känslan var att en promenad var ett krav eftersom jag vet att bra väder ska man ta väl vara på. Fick med mig Linnea på promenaden och vi pratade o gick mellan dessa soltimmar.

Resten av dagen har jag varit inomhus och sett en eller annan film. Skulle väldigt gärna rama in någon bild eller hänga upp gardinerna för att dölja alkoven jag har men tyvärr finns inte möjligheten när jag inte har rätt redskap till hands.


Likes

Comments

Allmänt

God jul och gott nytt år på er!

Har insett att fraserna ”new year, new me” och ”det här är mitt år” endast håller några få första dagar av året. Därför har jag sagt åt mig själv att inte ingå något sådant avtal utan bara låta det nya året ta mig dit det vill och får hoppas på det bästa.

Invigde året med ett riktigt trevligt läger i Älvsbyn där jag tillsammans med trevliga människor, stannade uppe hela natten. Några dagar efteråt, samma dag vi åkte till IKEA och skulle på kalas, lyckades jag få på mig en förkylning som har låtit mig ligga hemma. Så de senaste dagarna har jag legat i soffan främst och hoppas att jag så snart som möjligt blir av med detta för att vara frisk till skolstarten den 10e.

Likes

Comments

Julias resor

Dagen har skiftat från moln och sol. Vi tog vara på solen så mycket så möjligt eftersom vi tänkt lämna Coquina vid 11.

När vi satt på stranden vi förberedde oss för hemfärden säger Tom att han har fått ett sms att planet är fyra timmar försenat så vi lyfter inte förrän 23:10. Alltså kunde vi stanna till kl 14 istället!! Ganska underbart men ändå lite jobbigt med tanke på att jag har ett matteprov på tisdag som jag hade tänk hinna plugga till på måndag innan jag skulle på dansen. Vi får se hur det blir.

När det var dags att åka satt det inte en muntergök i baksätet (jag), vill verkligen inte hem. Halvvägs innan att vi skulle in på alligator alley tog vi kisspaus på tacobell. Vid 17 åt vi på five guys där jag tryckte in en veggie burger.

Nu har vi väntat i något som känns som en evighet. För 27 minuter sedan skulle planet lyft men nu sitter vi fortfarande på marken, dock i platserna men det kommer dröja ytterligare halvtimme gissar jag på. Är trött och less och om man ändå ska hem - så ta mig hem!!

Likes

Comments

Julias resor

Idag kom solen fram igen och kunde inte bli mer tacksam för det eftersom imorgon åker vi hemåt. Känns så tragiskt eftersom det är som att man levt en dröm och nu är det dags att vakna.

Vi tog verkligen vara på solen idag och började redan innan 9. Halv 5 gick jag och duscha för att göra mig klar till solnedgången. När klockan var 18 sjöng vi för mamma eftersom svensk tid så är klockan 00 och då fyller hon år! Vi åkte en tjej bil och kill bil till chili’s och firade där. Vi åt tre rätters som egentligen blev för mycket men väldigt gott.

Sedan for vi på ett Walmart där Christer satte sig på en slags rullator som överviktiga människor brukar sitta i när de handlar. Jag kan säga att jag vet inte när jag skrattade så mycket sist. Jag kan nästan säga att det här var den roligaste dagen. Mycket har hänt och det är så mycket kärlek bland oss familjer så jag är så nöjd med den här resan och hoppas så mycket på att få komma tillbaka.

Likes

Comments

Julias resor

Helmulet hela dagen med avrundning på 25 grader blev en shoppingdag på Ross och marshalls istället för att stekas i solen.

Vi försökte alltså göra det bästa av vädret. Jag passade på att springa en 3 kilometer runda vilket var riktigt härligt när jag fick uppleva en ny miljö som gav mer motivation.

Jag duschade och tog på mig min nya jumpsuit från marshalls som jag är så nöjd med. Sen for vi Target för att vigda våra vyer från Walmart.

Det var tänkt att vi skulle äta på cheesecake factory men eftersom imorgon är det veteran day, och jultomten var i gallerian utc, var det fullsmockat på restaurangen var vi tvungna att titta på andra alternativ. Dock så far man inte från cheesecake utan att köpa cheesecakes alltså gjorde vi det och tog hem.

Vi valde att äta på California pizza chicken där jag beställde en så fruktansvärt god sallad!! Hemma åt vi upp cheesecakearna vi köpte och umgicks med Bäcklunds och Lindströms barnen.

Likes

Comments