Visby

Jag och Bea tog tåget upp till Stockholm i måndags. Vi hade några timmar att fördriva innan vi var tvungna att ta oss ut till Nynäshamn och Gotlandsfärjan så vi tog en shoppingrunda och åt lite lunch.

Vi var framme i Visby väldigt sent så det var bara att hoppa i säng direkt. På tisdagen vaknade vi upp till dåligt väder och det ösregnade i princip hela dagen, det gick knappt att vara utomhus, så tråkigt. Vi hängde på ett café ganska länge och när det blev ett litet uppehåll strosade vi runt innanför murarna. Vi hamnade på ett seminarium som faktiskt var intressant. Vi råkade ju pricka in Almedalsveckan vilket inte alls var meningen men det har varit riktigt kul. När vi kände oss klara för dagen åkte vi och inhandlade allt till halloumitacos och avslutade kvällen framför USA-England.

På onsdagen så sken solen när vi vaknade och vi tog oss inanför murarna igen. Vi kollade runt på alla montrar, gick ned till hamnen och tog en glass på glassmagasinet. Vi satt där i solen en bra stund och njöt av den svenska sommaren. Tiden gick fort och det var snabbt dags att svira om till Sverigetröja och heja fram damerna, tyvärr gick det ju inte hela vägen men gud vilken bra match! Igår var det dags för mej att åka hem och efter en tidig pizzalunch blev det helt plötsligt lite stressigt och jag hann med nöd och näppe med färjan tillbaka. Tackar för ett par fina dagar med Bea och har insett att man semestrar alldeles för lite i Sverige, PUSS

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Så härliga bilder!
hoppas ni hade en underbar vistelse, kram
nouw.com/hannaemmy