Påskhelg & föräldrar på besök

Heej! Min påsk har varit helt fantastisk, jag har varit långledig och det fantastiska vädret ni hade i Sverige hittade hit till Irland också.


I Torsdags ringde det på dörren och det var inga mindre än mina föräldrar som äntligen kommit hit till Dubbe!! Vi drack en kopp te med min v-familj och så tog vi en kort promenad innan vi åkte in till stan. Vi tog en öl och så åt vi middag innan vi gick till hotellet, jaa jag fick bo på hotell i helgen, sån lyx! Det blev en tidig kväll för morgonen efter hade vi bokat en utflykt till Cliffs of Moher. Och vi kunde ju inte ha valt en bättre dag för att åka till klipporna, 20+ , sol och i princip vindstilla. Hur ofta händer det här liksom? Det var fantastiskt fint och jag kan äntligen bocka av det från min to-do-list.

På Lördagen var vi rätt sega så vi tog dagen lite som den kom, vi strosade runt inne i stan och kikade i butiker och drack öl. På eftermiddagen bokade vi in en rundtur och whiskeyprovning på Teeling Distilliry, mycket trevligt men tyvärr så hatar man ju whiskey haha.. Dom flög hem igår tidigt på morgonen så jag låg kvar och drog mej på hotellet innan jag tog bussen hem till huset igen. Det har varit så skönt att ha dom här och att ha fått en paus från huset och ungarna, det var exakt vad jag behövde!

Gillar

Kommentarer