En helg i Teneriffa

Äntligen så tog jag tummen ur och åkte och hälsade på Anna, det var verkligen på tiden. Hon hämtade upp mej på flygplatsen och jag möttes av det här vädret haha, just my luck. Vi åkte direkt för lite käk innan jag fick en rundtur i området. På kvällen beställde vi hem indiskt och sen gick vi ut, det var någon karneval så det var en del folk ute trots att säsongen börjar gå mot sitt slut.
Andra dagen tog vi oss ner till stranden för att sola, tyvärr blåste det lite för kallt så vi tog oss snabbt tillbaka till huset istället och la oss vid poolen. Vi åt lunch på ett jättemysigt ställe som hade en vegansk meny, jag valde en buddha bowl med jackfruit och sötpotatisnudlar, så gott!
Efterrätten tog vi på en glassbar, mums. Efter det var vi så trötta så vi åkte hem och vilade ett tag innan vi tog bilen upp till Teide, man får ju passa på att turista när man har en privat guide med sej.

Dagen efter jobbade Anna så jag la mej i solen i hopp om att få lite färg, när hon var färdig åkte vi till en outlet med hennes roomies och så åt vi lunch. På kvällen fick jag skjuts till flygplatsen igen och det var dags att åka hem till Dubbe!

Gillar

Kommentarer