Äntligen internet

Dom två första veckorna har varit så jobbiga! Jag har varit sjuk, svimmat, gråtit och velat åka hem. Vissa dagar är hemska och andra är bättre, nu har jag börjat komma in i hur allting funkar så det blir bättre och bättre. 

En vanlig dag går jag upp runt halv 8 och äter frukost, vitt bröd som smakar sockerkaka med sylt varje dag. Sen går jag till skolan och hjälper till i nursery som är barn mellan 1 och 3 år ungefär, sen går jag hem vid 12 och köper med lunch från samma ställe varje dag haha. Vid tre går alla volontärer upp till barnhemmet och hjälper till med läxor innan vi går tillbaka hem och äter middag, maten min värdmamma lagar är så himla god. På kvällarna går jag upp till barnhemmet för att umgås och leka med barnen. Exakt såhär ser varje dag ut!

Just nu är det bara jag och en till volontär som bor hos min värdfamilj och hon åker om lite mindre än två veckor så då kommer jag att vara ensam ett tag men det ska komma någon ny volontär i början av oktober!

Nu ska vi gå till stationen och åka hem till Asebu igen!

Gillar

Kommentarer

julia.april,
Hej!!!!
Hittade inte dig på Facebook men har lyckats hitta hit 😉 det var jg som var med på flyget hit o som åker hem samma dag! Hur är det med dig? Är det bättre nu? Jag trivs så bra!! Vi kanske kan hitta på något en helg? 😊 jag heter Julia Andersson på Facebook och har en profilbild på mig själv med en stor hatt 😊 kram
juliamandersson.fitnessguru.com
johanssonjessica
johanssonjessica,
hej! haha vad kul, jag mar mycket bättre nu och allt är jättebra! Ja absolut, jag la till dej pa Facebook sa hör bara av dej, jag har tyvärr ingen telefon som funkar men du kanske kan fa någon av de andra volontärernas telefonnummer eftersom att jag är med dom hela tiden! kram
nouw.com/johanssonjessica