29 januari

2018 är året som det kommer hända saker känns det som, jag har så mycket planer i mitt huvud så det exploderar nog snart.

Till att börja med fick jag fantastiska nyheter efter ett besök på sjukhuset förra veckan, jag ska äntligen få ta bort mina halsmandlar. Har haft problem med öra-näsa- och hals i hela mitt liv men dom senaste åren har det verkligen spårat ut och efter senaste halsinfektionen fick jag nog och krävde en remiss till sjukan. Idag har jag varit och tagit blodprov och nu är det bara att vänta på ett operationsdatum!

Dessutom så har jag och pappa har bokat en resa i sommar vilket jag är superpeppad på! Vi åker i början av augusti och i och med den resan så blir det i alla fall minst tre länder i år även fast jag för inte så länge sedan var inställd på väldigt många mer. Sen så har jag ju mer resplaner längre fram i höst men det är för tidigt att prata om nu, tyvärr så är inte Ghana med i dom resplanerna. Eftersom att alla som jobbade på barnhemmet när jag var där har slutat och min värdpappa har växt inom politiken och spenderar mycket tid i Accra så vet jag inte riktigt vem jag ska höra av mej till eller bo hos där nere.. så himla tråkigt eftersom att jag verkligen skulle vilja hälsa på dom!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

emiliasofiee
emiliasofiee,

Så tråkigt att du inte har någonstans att bo för att hälsa på där du jobbade.. :/ Vart var det du var någonstans när du var där? 😊

nouw.com/emiliasofiee
johanssonjessica
johanssonjessica,

Jag bodde i Asebu, det ligger typ en kvart ifrån Cape Coast ☺️

nouw.com/johanssonjessica
emiliasofiee
emiliasofiee,

aha.. Synd att det inte låg närmre oss för då hade du kunnat bo här. 😊

nouw.com/emiliasofiee
johanssonjessica
johanssonjessica,

Vad söt du är, det hade ju varit perfekt!

nouw.com/johanssonjessica