Header

Kolla vad fina dom blev! Tyvärr så brände jag andra plåten men det blev några bra semlor i alla fall.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag är jag ledig och det kommer jag att vara varje fredag i fortsättningen efter en ändring på schemat, så skönt. Just nu sitter jag framför real housewifes, mitt absoluta favoritprogram haha, med en nocco i handen. Gymmet är avklarat, ett mellanmål är i magen och semledegen ligger på jäsning. Har gett mej på att baka egna semlor för första gången så vi får se hur det blir. Senare ikväll ska jag och Bea åka in till stan, vi ska kolla på en ny mobil till henne och så tänkte vi köpa med oss sushi hem och kika på någon film. En lugn fredag helt enkelt!

Kolla vad fint det var ute imorses när jag skulle cykla till gymmet!

Likes

Comments

I och med dom glada nyheterna jag fick på sjukhuset förra veckan så blev jag taggad på att bli ännu mer hälsosam i år och ta hand om min kropp. Det jag verkligen vill ta tag i är min kost och jag har köpt hem mängder av god och nyttig mat, dessutom har jag beställt hem lite olika superfoods och pulver. Har fått massa inspiration ifrån Sarahs Day på youtube, följer ni inte henne så är det dags att börja nu!

Nu ska jag dra till gymmet, överkropp står på schemat, och ikväll blir det jobb. Har jobbat sju dagar i rad nu så ska bli skönt med en ledig dag imorgon, då ska jag träffa tjejerna och hitta på något skoj!

Likes

Comments

2018 är året som det kommer hända saker känns det som, jag har så mycket planer i mitt huvud så det exploderar nog snart.

Till att börja med fick jag fantastiska nyheter efter ett besök på sjukhuset förra veckan, jag ska äntligen få ta bort mina halsmandlar. Har haft problem med öra-näsa- och hals i hela mitt liv men dom senaste åren har det verkligen spårat ut och efter senaste halsinfektionen fick jag nog och krävde en remiss till sjukan. Idag har jag varit och tagit blodprov och nu är det bara att vänta på ett operationsdatum!

Dessutom så har jag och pappa har bokat en resa i sommar vilket jag är superpeppad på! Vi åker i början av augusti och i och med den resan så blir det i alla fall minst tre länder i år även fast jag för inte så länge sedan var inställd på väldigt många mer. Sen så har jag ju mer resplaner längre fram i höst men det är för tidigt att prata om nu, tyvärr så är inte Ghana med i dom resplanerna. Eftersom att alla som jobbade på barnhemmet när jag var där har slutat och min värdpappa har växt inom politiken och spenderar mycket tid i Accra så vet jag inte riktigt vem jag ska höra av mej till eller bo hos där nere.. så himla tråkigt eftersom att jag verkligen skulle vilja hälsa på dom!

Likes

Comments

Har klickat hem världens finaste body, som är helt omöjlig att ta en bra bild på

Ett mål jag har för 2018 är att sluta shoppa onödiga saker och på så sätt kunna spara mer pengar till resor och upplevelser men som alla tidigare nyårslöften jag har haft så sprack även detta. Det tog bara två dagar innan jag satt och klickade hem massa snygga saker som kan vara bra att ha någon gång. Men man kan ju alltid börja om i februari, eller hur!?

Likes

Comments

Eftersom att två planerade centralamerikaresor har blivit inställda så har jag varit tvungen att fundera på något nytt resemål, vilket har varit jättesvårt eftersom att Centralamerika verkligen har varit ett drömresemål för mej! Tillslut hittade jag en resa som verkade spännande och bestämde mej för att boka, så i april åker jag till Colombia och Panama i 20 dagar. Det är en äventyrsresa med djungelvandring, båtliv och vi kommer bland annat att bo på öde öar. Det blir en kortare resa än planerat men det gör inte så mycket för då har jag mer tid till andra resor!

Likes

Comments

Jag tänkte att jag skulle försöka börja 2018 på ett hälsosamt sätt så jag har beställt hem massa juicer från Juica och ska köra på en detox i två dagar. Jag ska testa orginalpaketet som innehåller tre olika sorters juicer och är lämpad för nybörjare. Är så peppad på det här och tror att det kommer gå kanon!

Likes

Comments

Alltså ser ni vilken fantastisk brunch jag styrde ihop!? Gick all in och köpte allt som jag själv vill ha på en riktig hotellfrukost och det blev så bra. Det fanns pannkakor, ägg, frukt&bär, smoothie, croissant, granola, frallor och pålägg, ja ni hör ju. Tjejerna stannade i flera timmar och när alla hade tagit ser ur matkoman så avslutade vi med lite blåbärspaj. Fick dessutom så fina presenter, en liten bonus på en fantastikt bra dag!

Likes

Comments

Hej på er! Här har det stått tomt ett tag men efter London så har det inte hänt så mycket mer än jobb, lite sjukdom och min födelsedag. Julen har varit här och i år har jag tyvärr haft noll julkänslan, så tråkigt eftersom att det här är bästa tiden på året. Men julafton var mysig som alltid med massa god mat, Kalle och allt annat som hör till.

Nu ska jag dra mej till Ica för att handla det sista inför morgondagens födelsedagsbrunch, tror att det kommer bli fantastiskt gott!

Likes

Comments

Efter ett par väldigt bra dagar i London var det dags att åka hem, men det visade sej inte vara så enkelt och smidigt som resan dit. Transferbussen var 40 minuter sen från stationen och det tog mycket längre tid till flygplatsen än vad som stog på deras hemsida, så allt som allt var bussen över en och en halv timme sen vilket resulterade i att vi och flera andra missade sina flyg. Det var bara att boka ett nytt flyg, fixa någon som kunde täcka våra jobbpass dagen efter och ta in på hotell. Men om man ska se det från den positiva sidan så fick vi ju en extra natt i London, slapp köra hem mitt i natten och gå upp tidigt för att jobba på morgonen!

Likes

Comments