Header

Onsdag: Jobb 7-15, biomys med Isabelle och Cornelia, kommer hem till choklad och blommor, alla hjärtans dag mys med Pontus.

Torsdag: Tandläkarbesök i Karlstad, tog tag i att säga upp mitt bankkonto ifrån Nordea så jag kan ha Swedbank så jag och Pontus kan ha ett gemensamt konto för bebis/hushåll.
Tvättid hela eftermiddagen.
Och varken Ralf eller killen i magen ville låta mig sova en stund under allt spring i tvättstugan.

Fredag: Frisören kl 13.00, en "balayage" mörk botten, koppar/mellan ljusbrun, sen vart de lite ljusrosa längst ner i topparna pga av att jag vart lite röd i håret innan. Men tyckte de blev super snyggt och fräscht! Klippte även topparna.
Pizzakväll och vi somnade framför tvn.

Lördag: Vaknade runt 8, vi la oss på soffan och jag började känna mig yr och febrig så somnade om fram till 11-12, sen kom Adam på besök och vi åkte upp till Bill hill Lounge och åt en våffla och varm oboy. Jobb 15-22

Söndag: Skruva isär den gamla sängen, hämtade den nya på Mio, jobb 15-22

Nu har jag 3 jobb helger på rak med. Jag har varann helg i kassan men sen har jag fått en helg i bageriet också. Så nu är det bara att köra all in tills kroppen/knodden säger ifrån.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

I helgen så skulle vi in på Mio för att kika efter en golvlampa till vardagsrummet men det slutade med att vi köpte en ny säng. Samma för svärmor haha.
Men vi vart supernöjda och slog till direkt. Sängen hette "Relax" och det ingick allt! Hela paketet med gavel osv. Var sista exemplaret så istället för 12-14 000:- blev det 7900:-! Världens klipp tycker jag! Man kan även vända på madrasserna så man kan välja om man vill sova medium (mjukare) eller fast (hårdare).
Pontus vill ju sova hårt som det är i sängen vi har nu. Men jag kommer sova mycket bättre nu med lilla magen, jag kommer nog vända till fast tills slutet av graviditeten så jag tar mig upp. Den vi har nu är så tråkig och hård.. även låg, de känns som man ligger på golvet och sover. Denna kommer vi upp högt i så de kommer bli underbart!
Vi fick även en stor tavla med hem som ska upp ovan soffan i vardagsrummet.

Klickade hem nya sängkläder också ifrån Jotex. "Hotell sängkläder" vitt med ljusa ränder och i satin, även lakan i satin så kommer sova som en prinsessa sen.

Sängen är som den på bilden men i mörkgrå istället och platt gavel.

Likes

Comments

Nästan varje dag läser jag minst 1-3 tidningar på Readly. Det finns verkligen allt att läsa om.

Jag läser mycket klick, NU, bilsport, leva & bo, Mamma, osv.

De finns också mycket intressant att läsa i ''Resor'' och sen mycket inspo ifrån matlagning/bak tidningarna. Massor av inredning finns det med.

Jag har vart medlem över ett år och ångrar inte en sekund! 14 dagar kan man få testa kostnadsfritt annars 99:-/mån
Likes

Comments

Blev en sen fredagkväll. Kom hem från jobbet kl 21, vi slog på en film och käka tacos, vi båda somna lite halvt på soffan senare.
Vi vaknade runt 8-9, klev upp och gjorde våfflor till frukost sen spenderade vi nästan hela dagen borta hos svärmor på fika och soffläge. Fick även 3 presenter, en as mysig fluffig pläd som matchar kuddarna i soffan, Katy Perry parfym, och en liten body till knodden (men som jag glömde kvar därborta)

Imorn tar vi en sväng till Fyndboa (loppis) i Kristinehamn och en tur in på Mio med Camilla och Thomas också. Ska kika efter en ny taklampa till vardagsrummet eller en golvlampa.

Likes

Comments

Som gravid är det verkligen svårt att klä sig ibland.

Jag tänker bekvämlighet och enkelt. Man får style till det med accessoarer, hår och make.

Här kommer lite inspiration till er som också är gravida :)


Likes

Comments