Åkte norrut i torsdags då planen var Vännäs. Stannade för lunch hos Rasmus, efter det blev det spontant att möta upp Viktoria efter 7 månader ifrån varandra!! Så kuuuul. Har haft riktiga toppendagar härnere. Nu har jag precis lämnat av henne på busstationen, så strax ska jag ut och springa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har nu hunnit flytta ner till Östersund, denna fina vinterstad. Planen är att jobba och bo härnere ett tag. Har även fått tag i en jättemysig liten lägenhet här med. Min partner in crime Viktoria har flyttat hem till Sverige från Malta nu, så hon kommer och hälsar på mig redan nu på torsdag!! ÄR SÅ GLAD JUST NU.


Likes

Comments

Rasmus åkte hem till Sverige imorse. Vi har haft en riktigt mysig vecka här i Barcelona, glidit runt på massor av sevärdigheter, ätit god mat och druckit dyra drinkar. Jag kan säga att Camp Nou arenan var nog bland det häftigaste jag sett. Shit. Besöker man Barcelona är det verkligen en servärdighet man inte får missa!

Jag flyttar hem till Sverige nästa vecka. Då har jag varit härnere i 4 månader redan, vilken jäkla resa och vilket äventyr jag gjort. Ångrar ingenting. Nu är planen = jobb i Sverige ett tag.

Likes

Comments

Då har man varit härnere i 36 dagar. Haft en jättefin midsommar som spenderades med Ebba och Olivia. Det börjar bli riktigt varmt här i BCN nu, men man ska väl inte klaga ☀️

Likes

Comments

Hängde med sköna människor från jobbet på halloween. Det var svettigt men värt!!!
Hann ta några bilder innan vi svimmade av hehehe. peace
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Tack för en rolig tid hörru. Lycka till i Egypten, vi kommer sakna dig!!!!
 
 
 
 
 

Likes

Comments