här kommer före och efter bilderna och kolla skillnaden😻 älskar att de är rött å fint igen👐 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena tjena!
Idag klockan 10 var de dags att fixa till håret på ett bra sett.. har oftast gjort hemma förut men nu tog jag mig tiden att faktiskt åka in till stan och göra iordning det, lagom till konfan och skolavslutning med. Det va inte så länge sen jag klippte mig men tog lite på det ändå för det va så slitet... Sitter just nu med färgen i och dricker kaffe med någon utländsk musik?? Är iallafall på ett jättetrevligt ställe som heter Highlight pro i Lkpg. Personalen är snälla och söta och sååå, rekomenderar verkligen att åka hit☺

Lägger upp före och efter bild sen och hoppas på att de blir najs😊
hadeee

Likes

Comments

hallå!
idag har det varit en ganska bra dag i skolan, hade först spanska,svenska,idrott, sen lunch och efter det kollade vi bara på film och hade hemkunskap så dagen gick ganska fort. Till lunch fick vi kyckling som för första gången va god?? Det va iaf välbehövligt för jag åt knappt någon vettig frukost.

Hela dagen har jag gått runt å nyst, haft rinniga ögon och helt enkelt inte varit helt frisk. Gick till skolsköterskan för att ta någon allergitablett ifall de skulle vara pollen men jag vet inte riktigt om det bara är en förkyldning eller att jag faktiskt är allergisk. Tycker inte att tabletten hjälpte så mycket men vi får se.
Efter skolan så åkte jag hem, käkade och började läsa en bok som tydligen skulle varit utläst till idag.. Ska ha en redovisning på den sen.

På kvällen hände inte så mycke, jag och Frida va hemma med Boss.

Nu är det faktiskt morgon så jag ska gå å äta frukost☺
ha en bra dag/ebba💕


Likes

Comments

Hej hej! Har nu gjort denna blogg för att jag kände för att hitta på något nytt. Kan ju då berätta att jag heter Ebba, är 15 år och går i skolan. Gör inte så mycket på fritiden, kollar mest youtube och käkar godis haha. Dom som känner mig vet att jag älskar att lyssna på musik och sjunga men har slutat att ta sånglektioner för att..ja..jag trivdes inte så bra med sångläraren.

Dehär blev ett otroligt kort och tråkigt inlägg men jag vet absolut inte vad jag ska skriva, man måste väl börja någonstans?☺

Ha det bäst💕

Likes

Comments