Hej hjärtan! Dagarna går så löjligt fort och det är redan torsdag! Jag går verkligen och längtar till fredag, är nämligen en sån där Lets dance torsk och imorgon är det final! En massa gotta ska vi allt mumsa i oss då och heja på Bianca =)

Igår åkte vi till Stockholm hela familjen. R jobbar ju där och jag hade ett möte inbokat, så Theo fick följa med mamma och pappa =) vi tog tåget dit, hur smidigt som helst, Theo var inte gnällig alls. Han mös med pappa, åt mat och sov. Vilken superbebis!
Vi har en lägenhet i Stockholm genom R's jobb så vi sov kvar där. Alltid kul med lite omväxling, speciellt för mig som är hemma med Theo jämt. Att bara vara i Stockholm är ju hur mysigt som helst, så det gjorde ingenting att R behövde jobba och närvara på möten. Sent på eftermiddagen tog vi en långpromenad i Stockholm och hamnade borta vid Prime Burger, R är nämligen en sucker för hamburgare, så vi satt på deras uteservering till sent innan vi promenerade hem igen och kunde krypa ner under täcket och sova. Theodor var en superbebis även på natten så vi fick sussa gott, även om han vaknar varannan timme för mat. VARANNAN TIMME!!! Guuud...Man trodde verkligen att man var en riktig sömntuta förut, men nu inser man att man inte alls är det, jag är konstigt nog inte alls speciellt trött trots att vi får bruten sömn varje natt =) häftigt hur våra kroppar fungerar, skapa ett barn, bära ett barn, föda ett barn, återhämta sig, amma ett barn. Coolt!


Ett stopp på Vapiano var givet, kan dock inte nu i efterhand förstå varför. När jag och R träffades hängde vi på Vappan mest hela tiden och jag var gaaalen i deras carbonara, idag? Inget speciellt alls.
Theo sov mest igenom besöket på pappas jobb =) Tror definitivt han kommer vara imponerad av det i framtiden, men nu? Njaa.. det var lite tråkigt =)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments