Har ni haft en bra torsdag? Det har jag haft trots att Theo varit riktigt omöjlig idag för första gången någonsin! Det började inatt, han var inte riktigt ledsen utan hade snarare svårt att komma till ro och redan här började mammahjärtat göra ont, haha så mesig man kan bli! Vid fyra klev vi upp och la oss i soffan och gosade medan R fick sova vidare eftersom han skulle upp på möte tidigt. Theo somnade inte riktigt ordentligt och jag var så trött, så fick sussa en stund på morgonen medan han var med R när han gjorde sig i ordning och då somnade han såklart men vaknade en halvtimme efter att R åkt .. =)

Sofie, Theos gudmor, kom förbi vid ett i alla fall och gjorde oss sällskap i flera timmar i det fina vädret. Vi mumsade på choklad och jordgubbar och snackade en himla massa skit. Det är livet det.

Nu har R precis kommit hem och vi ska mumsa i oss en sen middag framför Johan Falk. Imorgon är det fredag! YES! Fredagsgodis och det ska vara strålande fint väder i helgen, så vi lär hamna på en uteservering om jag känner oss rätt, sen ska vi också på husvisning. Än så länge har vi inga större planer på att köpa hus just nu, vi trivs så bra här men när Theo blir lite större. Så nu kollar vi mest bara för att få lite kött på benen.

 En himla trött mamma =)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments