Landade in i Jönköping och lägenheten jag hyr fram tills jul för ett par timmar sedan. Har hunnit laga mig lite mat, köpt lite godis, hällt upp ett glas vin och packat upp det mesta av dagens flyttlass. Imorgon kommer familjen upp med resten av sakerna och då blir det även en tripp till IKEA osv. Känns bra men ovant!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade en väldigt bra fredagskväll igår som innehöll mat från that-kiosken, snacks och massa snack hos Eriksson. Var ett skönt avbrott i all packning. Kanske inte har nämnt det här men ska ju flytta till Jönköping idag för att påbörja studier där på måndag. Så taggad (och lite smått livrädd haha)! Men som sagt, väldans bra fredagskväll med en fin vän!

Likes

Comments

Bjöd hit tjejerna i lördagskväll på lite mat och bubbel. Var så länge sen vi alla kunde ses, så var riktigt roligt! Middag blev till förkrök med vin och dans och förkrök blev till utgång. Synd bara att Oskarshamns uteliv inte hade så mycket att erbjuda denna lördag, men väldans bra kväll ändå!

Likes

Comments

Drog med mig Hanna, Alma och Eddie på veckans söndags-syssla: fotboll.

Likes

Comments

En kväll på Torgets uteservering med tjejerna. God mat, lite drinkar och mycket snack! Vi hade även solsken kvällen till ära. Älskar sommarkvällar på uteserveringar!

Likes

Comments

Vilken helg! Spenderade helgen i Malmö, och på festivalen Big Slap. Fick se top-artister (enligt mig i alla fall), drack drinkar, åt god mat och glass och dansade både på festivalen och sen på Malmös nattklubbar tills det blev dag på nytt. Så bra helg!

Likes

Comments