​När vi var på Liseberg så passade vi på att kamma hem 4000g choklad, hehe. Spelade på hjulen 3 gånger, och vann 2 stycken. 2/3, låter rätt grymt tycker jag haha. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Var idag och klippte mig hos Eriksson. Klippte av en stor del av det slitna, så nu känns det äntligen fräscht och tjockt igen! Hon är grym hon Eriksson. Vi passade även på att luncha efter, buffé på Cecil. Sitter nu hos Kevin och väntar på att han ska komma hem från träningen, sen blir det mat och krypa ner framför en bra film! Har fullspäckat schema imon, Kalmar med Tina och sen utgång. Låter som en väldigt bra fredag!

Likes

Comments

​Ännu en vecka har gått av sommaren, och det var även den sista jobbveckan för mig denna sommar! Nu har jag ca fyra veckor ledigt, ska bli underbart! Förutom att jobba denna vecka så har jag hängt med Kevin, plockat blåbär, solat med Tina, utgång med Tina, Amy & Hanna, och i lördags spenderades en heldag i Fågelfors för fotbollskollande. Imon tar Kevin och jag tåget till Göteborg och Liseberg! Förväntar mig två awesome dagar där, bilder kommer säkert när jag kommer hem igen. 

Likes

Comments

Bild från min och Phungs fika i förra veckan. 

​Long time no see som sagt, men har jobbat mycket, och därför inte haft så mycket att blogga om direkt... Vädret tilltalar ju inte så mycket heller, aldrig varit med om såhär tråkigt sommarväder. Därför är jag väldigt glad att jag har en resa till Spanien som väntar om ca 2 veckor!!! Berättar mer om det nån annan gång. Sitter hos Kevin nu i alla fall med världens förkylning, men ska ta mig ner till fotbollsplanen snart för att kolla på hans match. Imon är det jobb igen!  

Likes

Comments