​Hade som sagt jouren igår, så vaknade och startade dagen med ett par timmars jobb. Drog sedan hem klockan nio och han bokstavligt talat bara in och byta kläder sen iväg igen. Åkte med Tina och Danna till ett ställe lite utanför Kalmar där man kunde plocka jordgubbar. Där spenderade vi en timme ungefär vilket resulterade i rätt så mycket jordgubbar haha, och käkade sedan på Ikea innan vi åkte hem till Oskarshamn igen. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Har spenderat större delen av helgen med pojkvän, då vi knappt hinner ses i veckorna. Han jobbar förmiddag och jag jobbar i princip alltid kväll just nu, hehe bra timing. Men hade i alla fall en mysig helg. På fredagkvällen åkte vi ut till klipporna i Ernemar med en godispåse, på lördagsmorgonen överraskade jag med lite god frulle och resten av lördagen bara tog vi det lugnt. Idag så har jag jobbat. Kom precis hem från ett pass från 9-21, och imon ska jag dit igen, men har sovmorgon till två. Ha de gött så länge! 

Likes

Comments

Var ledig idag så passade på att träffa Tina en stund. Vi drog och käkade på Town 7, har börjat bli vårt stamis-ställe nu hehe. Sjukt gott i alla fall! Har sedan varit hemma och tagit det lugnt resten av kvällen och imon väntar ett jobbpass från 14 och även jouren sen över natten. Försöker komma in i vardagen igen efter dessa veckor med student och Spanien, tar sin lilla tid haha.

Likes

Comments

Passande bilder till vädret här... Vill redan tillbaka till Spanien, vill ha sol och sommarvärme!

Likes

Comments

​Under min frånvaro från bloggen så har jag spenderat en vecka i Spanien. Kunde inte ha startat sommaren bättre! Sol, bad, god mat och bara haft det väldigt bra. Nu är det jobb som gäller hela sommaren, och försöka smälta att man inte ska tillbaka till skolbänken i höst sen... Slänger in bilder från Spanien här senare ikväll. 

Likes

Comments

Så var allt över... Studentveckan flög fram (bilderna här över), och i fredags tog jag studenten! Har varit en superbra vecka, nästan lite för bra då man först då insåg hur mycket man kommer att sakna allt och alla... Bilder från studenten kommer upp här sen också. 

Likes

Comments

​Tog en tripp till Kalmar igår med Kevin för att kolla på Tina innan hon skulle iväg på bal. Dem var så fina! Kevin och jag drog sedan vidare och åt Thai Silk, sen hem och hade en lugn lördagskväll. Imorgon är det dags att kicka igång studentveckan, OCH SOM MAN HAR LÄNGTAT! Nu är det nära! 

Likes

Comments

Idag var det student i Oskarshamn! Jag tar ju inte studenten förens nästa vecka, men var sjukt kul att se alla springa ut och få hänga blommor på vänner. Fick en även att längta om möjligt ännu mer till nästa fredag! Var sedan på Phungs studentmottagning, vilket var väldigt trevligt!

​Avslutade denna fredag med att följa med Tina till Kalmar där vi slog oss ner på en uteservering och drack lite drinkar, åt nachotallrik, snackade och hade det gutt. 

Likes

Comments