​Igår var det äntligen bal! Hade en väldigt lyckad kväll med klassen och pojkvännen. Trerätters, drinkar, fotografering, mingel, vals, musik och annat. Fler bilder kommer nog dyka upp här imon. Nu börjar man inse att studenten närmar sig med stormsteg. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade ingen lektion idag så passade istället på att få en massa gjort. Tog min delegering som jag behöver för jobbet, köpte presenter till Mors-dag, gick in för att sy upp min studentklänning och Tina var så snäll och fixade mina naglar och ögonfransar inför balen imorgon. Kan inte fatta att det är bal imon!  

Likes

Comments

Jobbade som sagt hela lördagen, kändes skönt att få ett pass innan det drar igång på redigt i sommar så man får in rutinerna igen. Efter jag slutat i söndags så drog jag med Tina och Danna och solade och jag lyckades få en redig BH-bränna som jag nu desperat försöker få bort till balen på lördag... Hittade btw en jättefin väska till balen när jag var på stan med Tina igår, väldigt nöjd med den. Nu ska jag ta bussen till Kevin!

Likes

Comments

Har ju fått samma sommarjobb som jag hade förra sommaren, vilket jag är jätteglad för, så igår var jag på en brevid-gång där efter skolan. Idag åkte jag och Kevin till Fågelfors, där vi har kollat fotboll, ätit pizza, umgåts med hans familj och ska nu krypa ner framför några avsnitt serie. Redan imon ska jag hoppa in på jobbet, och har även jouren så är hemma igen på söndag morgon och då blir det plugg i princip hela dagen skulle jag tro. 

Likes

Comments

Några bilder från dagarna (torsdag & fredag) på Öland, Borgholm. Supermysiga och perfekta dagar! 

Likes

Comments

Kort skolvecka som redan är klar, och en engelska-redovisning och seminarie i religion är avklarat bland annat. Nu har jag fyra dagars ledighet framför mig och dom är redan relativt planerade! Imon åker jag och Kevin till hans familj husvagn på Öland och stannar där tills fredag, på lördag åker hela familjen till Linköping för att jag bl.a. måste hitta en studentklänning och på kvällen där blir det troligtvis utgång med goa vänner. Låter som redigt awesome dagar!

Likes

Comments

Igår så firade Kevin och jag ett helt år tillsammans! Har varit ett helt underbart år, och på morgonen bjöd han på frukost på sängen. Är så lycklig över att jag har honom!

​På kvällen lyxade vi till det lite med kex, ost och massa frukter och choklad och satt på altanen i princip hela kvällen och hade det jättemysigt. En väldigt lyckad årsdag!

Likes

Comments

​Blev lite spontanköp på grund av att jag hade lite tid att spendera från att skoldagen var slut och tills kl halv sju då Tina och hennes klass föreställning började. Hittade lite smink på H&M och "Shine spray" på Kicks. Såg sedan som sagt en dans-föreställning som var jättebra! Tog sedan bilen hem och har endast hunnit käka och plugga lite innan det nu är sovdags. 

Likes

Comments

​Började dagen med en sovmorgon, en lektion i kommunikation och sen hem igen. Har pluggat i princip hela kvällen och lyxade till det med lite jordgubbar. Har även hunnit förflytta oss från Oskarshamn till Högsby där vi troligtvis spenderar resten av veckan. Har annars rätt mycket på gång denna vecka. Ska vara hårmodell för Eriksson på onsdag, kolla på Tinas föreställning på torsdag, hinna med en massa plugg och troligtvis utgång på lördag. Lutar åt en bra vecka!

Likes

Comments