Bild från den väldigt korta utgången i lördags på mig och bästa vän. 

​Rugbyträning idag, kan inte avgöra om det går bra eller dåligt för just mig hehe men roligt är det. Är helt slut i både kropp och sinne så säger go'natt direkt. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kort skoldag och drog sedan till Nilsson för att fika och prata ikapp lite med Phung. Försökte sedan plugga lite och har nu myst ner i sängen och väntar på ett telefonsamtal från bästa som får avsluta denna kväll.

Likes

Comments

Förut ikväll så kom Kevin hit, och nu har vi haft en perfekt söndagskväll med massa gott framför en film. Så bra avslut på veckan!​

Likes

Comments

Dagens lunchbreak

Blev en spontan utgång med Tina igår, som dock varade i ca 30 min. Hade inte alls kul utan åkte istället och köpte pizza och kollade film hemma hos Tina, taggar nästa helg då det är utgång i Kalmar istället! Nu är vi i full gång med ögonfransförlängning. Hon behövde någon att öva på så ställde upp, och kommer vara riktigt skönt att i princip inte behöva sminka sig på ett par veckor!

Likes

Comments

Drog till Espresso house med Tina efter skolan och satt där och snackade ett bra tag om allt mellan himmel och jord typ. Älskar den tjejen! 

Likes

Comments

Bild från gårdagen då vi spenderade ett rätt bra tag på att försöka få till en bra bild, haha. Ska nu krypa ner och kolla några avsnitt av Arrows, nya serien som vi fastnat för efter att vi såg klart Prison Break. 

Likes

Comments

Rugbyträningen gick bra, och det börjar bli riktigt roligt. Har träning imon med, men först ska jag ikväll sitta och plugga lite i min mysiga nya filt jag fick av Kevin i helgen och sedan kolla en film och sova.

Likes

Comments

Har blivit firad hela helgen av vänner, familj, pojkvän och släkt. Nu är det slut på firandet och lite tillbaka till vardagen kan man väl säga. Avklarade ett prov idag och rugbyträning imon.

Likes

Comments

Fyller tydligen nitton imon... Känns som ​det inte alls var länge sedan jag fyllde det efterlängtade 18 och fick världens grymmaste överraskningsfest. Detta år firar jag lite lugnare med att vakna upp brevid pojkvännen och sedan på kvällen har jag bjudit hem ett gäng tjejer för mat och en go tjejkväll. 

Likes

Comments