Firade att Jossan fyller 20 år idag med lite bubbel och sedan Pinchos. Väldans bra kväll, och en toppen-start på veckan måste jag säga. Och ytterligare en gång: Grattis Jossan!

Likes

Comments

Är väldigt dålig uppdatering här nu! Får nog bli ändring på det igen då det kan vara väldigt roligt att titta tillbaka på en vacker dag haha. Vi får väl se, ska göra mitt bästa!

Likes

Comments

Ett par lite halv-dåliga snapshots från veckan som gått.

Har nu landat in i Jönköping igen, och har redan hunnit med en hel del. Fixar med nya boendet, x antal timmar i skolan, tränar, äter massa gott och har även hunnit med en utgång nu i helgen. Idag är det bara de vanliga söndags-sysslorna som står på schemat: städ, tvätt och plugg. Har sista veckan på denna kurs framför mig, och då är det alltid mycket i skolan med examinationer osv. Men det ska nog gå bra!

Likes

Comments

Bilder från den magiska nyårs-brunchen på Greasy spoon. Kommer absolut besöka detta ställe nästa gång jag är i Stockholm! Om inte varje gång...

Likes

Comments

Kom precis hem från ett amazing nyår i Stockholm. Spenderat två dygn med Tina och Danna: shopping, ätande, lite catching-up och last but not least nyårfirande hemma hos Danna som sedan avslutades med dans på krogen. Så rolig resa och väldigt välbehövligt att komma iväg lite! Nu är jag mer än redo för 2018!

Likes

Comments

Var en fullspäckad fredag igår. Fikade med Lisa, till frissan, i princip direkt till hockeyn sen med Alma och avrundade dagen med Alma och Hanna på Åströms med lite drinkar. Väldans bra fredag! Idag ser jag fram emot den mysiga, traditionella uppesittarkvällen med familjen.

Likes

Comments

​Sen jag kom till Oskarshamn vid 15-tiden så har jag hunnit med en del! Gick i princip direkt till stan för att fixa den sista presenten till årets julklapps-lek, åkte hem och hade en lång och mysig middag med familjen innan jag begav mig mot Alma för att spendera resten av kvällen där. Vi hade lite nostalgi och kollade på serien Andra Avenyn som båda såg på när vi typ gick i mellan-stadiet kanske, haha. Så kul! Självklart bästa glassen till också... Nu säger jag go'natt från mitt "gamla" rum här hemma och ska vila upp mig för en morgondag med ganska mycket planerat, men det ska bli roligt! 

Likes

Comments

Denna vecka har bestått av både workshop och seminarium, men nu är vi äntligen i bilen påväg mot Oskarshamn för ca två härliga veckor med bland annat julfirande och massa häng med familj och vänner. 

Likes

Comments

Har börjat tycka det känns så skönt att komma ut på en morgonpromenad. Visst att sängen lockar mer vissa dagar men när man väl kommer ut och plus att man får ha denna utsikt så är det inte så illa. Resten av dagen väntas plugg och träning bland annat. Sista veckan innan lite efterlängtad jul-ledighet!

Likes

Comments