Hej på er!

Idag har jag varit på salong Elegance i Kalmar med min stylist lärare Sara och sminkat en brud med följe.

Det har varit lika roligt och lärorikt som vanligt!

Jag sminkade baser på både bruden och dom 3 tärnorna. Jag gjorde också grunderna på tärnornas frisyrer som ex tupera och locka. Det som är väldigt viktigt när man gör en uppsättning, för att det ska hålla hela dagen är att man har en bra grund tupering, vilket jag behöver träna mer på tycker jag. När Sara tuperar går det så snabbt och blir så bra och när jag står där och tuperar, kämpar jag så mycket och tycker inte det blir något, men Sara ger bra tips så snart så ska jag väl få till det! :)

Hoppas det är bra med er!

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Jag beställde hem 5 tester av en ansiktsmask- blackhead remover som ska ta bort porer. Jag har inte så många porer i ansiktet men min bror ha ganska många på näsan så vi tänkte att det kunde vara kul och testa. Vi har tidigare provat andra masker och metoder men inte tyckt att det funkat speciellt bra.

Steg 1:

Vi la på masken på näsan och hakan, vi valde att bara lägga där, för att vi har inga synliga porer någon annan stans i ansiktet. Vi lät det torka i 30min, som det stod på paketet.

steg 2:

När vi väntat 30min var masken helt torr, så vi drog bort den. Jag har sett på ex youtube att många tycker att det gör ont att dra bort den, men det kan jag säga att jag inte tyckte, kändes knappt någonting. Jag hade dock bara på näsan och hakan, kanske gör ondare om man drar bort den från hela ansiktet.

Resultat:

Min näsa och haka blev jätte bra tyckte jag, det blev väldigt lent på dom områden som masken var på. Albins porer hade däremot öppnat sig men det var inte jätte många som försvann tyvärr. Men vi har ju några masker kvar så kanske går bättre nästa gång.

2 bra saker med produkten:

Man kände inget när den satt på, det verken kliade eller kändes obehagligt. Den gjorde inte ont att dra bort.

2 sämre saker med produkten:

Den rengjorde inte så bra som vi hoppats, men fortfarande mycket bättre än dom andra vi provat. En annan sak var att det rann väldigt mycket när man skulle lägga på den.

Betyg: 3 av 5


Likes

Comments

Några av produkterna som jag använde för att göra denna makeupen.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag gjort det jag gillar mest!

Jag har varit med min stylist lärare Sara och stylat två brudar med följe. Jag är så glad och tacksam för att jag har fått denna möjligheten att få följa med henne och få se hur det är på riktigt, jag lär mig så mycket. 

Jag fick sminka baser på dom och göra grunderna på vissa frisyrer som ex locka hår, tupera, fläta och göra T-indelningar.

Sara är verkligen grymt duktig, resultaten blir så fina! Min favorit idag var helt klar den sista bruden vi gjorde, hon som har orangea rosorna i håret.


Kram!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har vi varit ute hela dagen.

Vi paddlade till Svinö. Paddlingen dit gick jätte bra jag och Sabina va ett bra team!

När vi kom fram till Svinö fick vi en uppgift av vår stylist lärare Sara och det var att göra en kreativ frisyr med hjälp av naturen. Vi gjorde en utbakad fläta och expanderade den så den blev tjock/stor, sen fäste vi blommor och löv i den.

När vi skulle paddla hem började det blåsa jätte mycket så det var stora vågor vilket var väldigt läskigt, var livrädd att jag skulle ramla i. Vår idrottslärare var med och paddlade men eftersom dom som skulle paddla med han i hans kanot inte kunde paddla tillbaka blev han själv i sin båt och tänk en vuxen man i en kanot och det är stora vågor, funkar inte så bra. Så när vi kommit en bit och han skulle hjälpa några som inte kom någon stans ramlade han i vattnet, jag blev skit rädd! När jag kollade bak såg jag bara en båt som låg upp och ner. Som tur väl va han nära land så han kunde simma dit, men det hade kunnat gå mycket värre.

Hoppas eran dag varit bra så hörs vi kram!

Likes

Comments

Hej på er!

Vid kl 17.00 idag var jag och min underbara mamma på invigningen av Salong elegance i Kalmar.

Dom hade verkligen fått det jätte fint där. Dom hade inrett det snyggt, med mycket marmor, vilket jag tycker är super snyggt.

Jag och mamma beställde faktiskt tid redan på söndag för att klippa oss. Vi båda behöver klippa oss så det passade jättebra att dom öppnade nu.

Ni får ha det så bra så hörs vi!

Fick en goddibag för att vi beställde klipp tid. Var riktigt fina saker där i ( tack så jätte mycket S Elegance)

Likes

Comments

Hej på er!

Har haft NP i matte idag, vilket jag hoppas gick bra. Det kändes helt okej iallafall.

Eftersom vi hade prov så fick vi sluta tidigare, så efter skolan så gick jag och Tova och shoppade lite. Blev väldigt nöjd med produkterna, har velat ha dom ett tag, men nu när jag fått min lön så kunde jag äntligen köpa dom.

Det är då NYX Highlight & contour pro palett.

En lip Lingerie från NYX nr. 03

En borste från real techniques (setting brush)

Hoppas det är bra med er så hörs vi, kram!


Likes

Comments

Hej på er!

Idag har det varit en både lärorik och skit kul dag!

Jag har varit med min stylist lärare Sara och sminkat och gjort uppsättningar på brudar och brudtärnor. Det har varit så kul, har lärt mig jätte mycket!

Jag har sminkat baser, tuperat, lockat och flätat hår, Sara gjorde "finslipet" sminkade och gjorde själva uppsättningarna.

Det har varit en superkul dag och längtar så mycket till nästa gång!

Hoppas det är bra med er så hörs vi, kram!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu får ni snart se upp i trafiken haha! Nej men nu har jag äntligen börjat övningsköra, körde lite idag, vilket gick bra. Ska försöka köra lite varje dag så jag hittar känslan.

Efter jag kört klart gjorde jag en fruktsallad med vaniljvisp. Var så sugen på frukt, så det var gott!

Nu ska jag lyssna på en podcast och ta det lugnt, så vi hörs, kram!

Likes

Comments

Laddar inför Eurovision!
Vi är inte mellonördar, nejda Hahha!

  • 304 Readers

Likes

Comments