Året som gått, eller egentligen alla åren i livet tycker jag verkligen speglar den här texten. Livet är en rollercoaster och som vanligt är allting inte bara bra men de är inte bara dåligt heller såklart. Jag har upplevt djup smärta i både hjärta och själ samtidigt som jag varit on my highest heights när de gäller glädje och eufori, och längre fram i livet kommer jag förmodligen toppa båda dom känslorna. Jag känner att jag alltid försöker växa som människa och använder alla positiva som negativa upplevelser till att bli ännu bättre.

Vissa saker jag åstadkommit är jag verkligen så himla stolt och glad över. Jag har lärt mig att vara självständig och att jag aldrig ska leva efter andra människor eller låta andra människor påverka mina beslut i livet, inte pausa mitt för att vänta på att andra ska ha tid för mig. Att jag inte alltid behöver ha allting utstakat eller att inte alltid måsta veta hur framtiden ska se ut, och lämna det som varit i de förflutna. De är skönt att inte tänka på sånt, än fast de är svårt att komma ifrån helt.

Jag har lärt mig att vissa relationer jag haft bara funnits där och tagit energi från mig, och av de har jag lärt mig att fokusera och lägga min energi på det som är meningsfullt, att ta resten med en nypa salt. Jag har träffat nya underbara personer som ger mig lika mycket som jag ger dom, och mina vänner och min familj som alltid funnits där bevisar varje dag att dom kommer finnas här resten av mitt liv.

Jag har blivit bättre på att våga säga ifrån när jag tycker att någonting är fel, och jag vågar säga till när jag upplever att någon behandlat mig dålig, men också att jag ALLTID ska försöka vara the bigger person oavsett. Jag vet vem jag är och ÄLSKAR dom stunder där jag vågar vara mig själv till 110% och verkligen inte bryr mig om vad andra tycker eller  att inte vara för självkritisk, än om det ibland sviktar så får man bara kötta på och skita i det.

När jag skriver det här känns allt som en självklarhet, men jag vet att även dehär året kommer de dyka upp stunder då man tvivlar på sig själv eller slösar tid och energi på fel saker för att man i stunden tror de är rätt, och att jag kommer göra samma misstag flera gånger, men som jag också vet kommer att motivera mig igen att utvecklas mer. För än fast jag ser tillbaka och vet att jag lärt mig massor kommer jag behöva lära mig mer. Varje dag går det från klarhet till klarhet om hur jag vill vara som människa, hur jag vill leva mitt liv och var jag tänker lägga min tid och de är jag så himla glad över. Jag älskar mitt liv och min omgivning som formats fram. 

Ibland behöver man påminna sig själv om sitt self worth och idag har jag boostat mig själv genom dehär inlägget lite med att faktiskt få svart på vitt vad man åstadkommit och vad man värdesätter. Hoppas jag kan boosta någon annan också att släppa lite kontroll, göra sig av med energikrävande människor och alltid försöka vara den bästa versionen av sig själv. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments