Min inre nörd glödde!

Hej fina!
Eftersom
det var vissa av er som var intresserad av en haul från Tyskland så tänkte jag göra en här. Jag har bara tagit med de som är lite roliga och inte mer tråkiga saker som häftstift som jag köpte osv. Men vi kör igång och börjar med kläderna.

Jag köpte en hel del grejer. De är köpta på en affär som heter Takko och de hade rea på en mängd sommarkläder så där köpte jag alla utom den röda spetströjan, den fick jag av mamma som hon köpte på Gary weber. Så i princip alla är sommarkläder och av de jag köpte kostade den dyraste tröjan 8 euro.

Vi går vidare till Harry Potter-saker. Jag hittade en total nördaffär med Harry potter saker så jag handlade loss.

De två tröjorna kostade 20 euro styck så gånga det med 11 så får du priset.

Jag köpte en chokladgroda som kostade 2.99euro. Jag åt dock upp grodan men kortet jag fick var albus Dumbledore.

Det blev även några paket trading Cards som kostade 1.50 euro styck och jävlar vad många kort man fick, så de får jag sätta in i någon pärm på något sätt.

Jag köpte också en pop-funko figur av Ginny Weasley som spelar quidditch och jag minns faktiskt inte helt vad den kostade men den var jättefin.

Det sista Harry Potter-mässiga är som en plånbok med quidditchtema. Det fanns bara en röd så jag tog den för på själva plånboken stod inget om elevhem. Men sen i så låg där en kasse som var mer mot gryffindor men det spelar inte jättestor roll.


De sista lite mer random sakerna jag köpte var 3 par ankelstrumpor med olika frukter på som kostade 1 euro styck. Jag köpte även 2 askar i olika storlekar som kostade 1 euro styck och jag tyckte de var superfina. Det sista var som ett pennskrin som även det kostade 1 euro.
Där har vi en helt vanlig haul med allt jag köpte, ha det bra alla fina!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Joanna
Joanna,
så mycket fint du hittade.
steffanssonsaventyr.blogg.se
Johannna
Johannna,
Ja verkligen 😍
nouw.com/johannna
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men åh vilka himla härliga plagg verkligen!! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Johannna
Johannna,
Men ellerhur 💕
nouw.com/johannna
IP: 82.99.3.229