Hon vann hela tiden!

Hej alla mina änglar!
Vad händer hos er idag då?

Igår så började dagen med ångest, toppen eller hur? Nej men tacka gud för mitt tyngdtäcke och en hund som älskar att gosa och som ser när jag har ångest. Idag har jag även vloggat lite så jag kommer lägga upp en video sen någon gång snart så fort jag redigerat och fixat lite. sen vid tolv åkte jag in till stan och gjorde akupunktur. Det var så skönt och jag somnade nästan i stolen eftersom man sitter i ett tomt rum med klassisk musik och med släkt lampa. Ja men sen bokade jag även tider till nästa vecka så nästa vecka blir det akupunktur på onsdag och fredag.

Ungefär en timme efter att jag kom hem så kom Konstan hem till mig och vi gick först ut och fotograferade lite, både på mig men även på henne. Tänker att det kommer upp bilder i något annat inlägg. Sedan spelade vi även det här spelet som heter mouth- gard där man har en sån stor grej i munnen så man ser sjukt rolig ut och vi spelade även kort, mer exakt skitgubbe som Konstan tyvärr vann i princip varje runda på. Såklart pratade vi även en hel del om allt möjligt struntprat som vi iprincip alltid gör och vi hade bara en sjukt rolig eftermiddag.

Imorgon är det dags att gå i skolan. Vi går ju bara i skolan två gånger i veckan just nu vilket är skönt. Men vi har dock en sjukt tråkig kurs så att sitta hemma och plugga och läsa kurslitteratur är sjukt tråkigt. Annars har jag inte så mycket planerat förutom att jag ska jobba i helgen.

Jag hoppas i alla fall ni får en bra fortsättning på dagen!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh aldrig roligt att starta dagen med ångest, hoppas du mår mycket bättre nu fina du! <3 Kramar till dig!
nouw.com/lillystromqvist
Johannna
Johannna,
Nej verkligen inte ❤️
nouw.com/johannna
Matildaberlin
Matildaberlin,
Finaste du! Hoppas du får en underbar Fredag nu <3
nouw.com/matildaberlin
Johannna
Johannna,
Åh detsamma fina du❤️
nouw.com/johannna
IP: 82.99.3.229