Hon blev aldrig sig själv igen!

Hej på er!
Idag tänkte jag prata om en karaktär som fick ett otroligt tragiskt slut. Nämligen Alice Longbottom.

Man vet inte jättemycket om Alice barndom eller tiden på Hogwarts. Man vet dock att hon var en renblodig häxa som måste ha haft höga betyg i skolan eftersom hon lyckades bli en auror. Alice gifte sig med en man vid namn Frank och de båda var högt uppsatta Aurorer. Då de var aurorer under den tiden voldemort kom till makten för första gången så gick de med i Fenixorden för att bekämpa honom och de blev oerhört duktiga och fångade in och arresterade många olika dödsätare. Under denna tiden födde Alice deras enda son Neville. För er som sett Harry Potter och Fenixorden så vet ni om att det fanns en profetia som Voldemort kopplat med Harry. Men det hade även kunnat vara Neville eftersom instruktionerna i profetian passade till både Harry och Neville.

Voldemort besegrades men efter bara ett litet tag så fångades Alice och Hennes man in av dödsätare och blev fruktansvärt torterade av bland annat Bellatrix och hennes man. De utsattes för cruciatus förbannelsen och trots att dödsätarna fångades in och sattes i Azkaban så blev Alice och Frank aldrig sig själva igen. Alice tappade allt och slutade klara av att leva bland folk vilket gjorde att både hon och Frank hamnade på sankt mungos sjukhus. De blev helt apatiska och pratade inte och kände inte ens igen sin egen son ordentligt. Men varje gång Neville och hans farmor hälsade på dem under jul så kom hans mamma fram till honom och gav honom ett tuggummi-papper som Neville stoppade i fickan och vägrade slänga trots att hans farmor tyckte det var skräp.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
❤️❤️❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
carroat
carroat,
Så mycket du kan om karaktärerna 😍
nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
Hannativeskog
Hannativeskog,
Kul att läsa Om Harry Potter !
nouw.com/hannativeskog
Johannna
Johannna,
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Spännande! Har faktiskt Harry Potter maraton med min brukare 😊
nouw.com/emelieanderssoon
Johannna
Johannna,
Men åh vad mysigt 💜
nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorogn fina du! Åh som du vet så älskar jag dessa inlägg, lika spännande varje gång! Du är så grym som får passande bilder till varje inlägg. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Tack fina du 💜
nouw.com/johannna