Dop och intensiv kurs!

Hej på er alla fina!
Jag
hoppas allt är så sjukt bra med er. Först och främst vill jag be om ursäkt över att jag kanske varit lite lite off med att kommentera era fina bloggar men jag är just nu i en mellanperiod. Ni vet att jag innan mådde väldigt dåligt och grejen när man är bipolär är att när man går uppåt i mående vilket jag gör nu så är hjärnan ganska trött vilket gör att det kan ta tid innan man går tillbaka till sin "normala" ork. Jag mår alltså bra just nu men eftersom min hjärna inte är helt återhämtad så känner jag mig i perioder utan ork.

Just nu när jag sitter och skriver har jag någon form av allergisk reaktion.. Jag använde latex till en sminkning och jag tåler inte latex vilket jag märkt tidigare då jag fått små reaktioner. Men nu insåg jag att jag borde sluta använda det för jag kände hur huden började bränna väldigt mycket och mina fingrar svullnade upp och mitt ansikte blev rött. Så nu sitter jag här med ett sjukt brännande ansikte och uppsvullna fingrar. Men som tur var var det inget som satte sig på andningen utan jag mår bra annars.

Men nog om det. Det har inte hänt jättemycket i mitt liv under det senaste, vi har börjat med en ny kurs som är naturkunskap och än så länge är den sjukt intensiv med mycket uppgifter och liknande men jag och alla andra i min klass kämpar på.
Imorgon ska jag, mormor och mamma åka upp till Småland för mitt kusinbarn Olle ska äntligen döpas.. Tyvärr får man ju endast vara 8 personer exklusive präst, kantor och sångare (jag). Så det blir ett väldigt litet dop men jag ska i alla fall sjunga, du vet väl om att du är värdfull, samma låt som jag sjöng för mitt gudbarn.

Andra planer i mitt liv är att jag ska umgås med Cornelia och Mikaela på söndag om alla tre är friska såklart. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra men vi kan ju inte åka ut någonstans på grund av coronan. Så vi ska väl vara hemma och se på film kanske eller vara ute om det är fint väder.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer