Andra människor kommer alltid att säga sina åsikter om dina val i livet och dina steg i vartenda beslut du fattar. Att andra ska lägga sig i dina vardagshändelser och dina ärenden är förkastligt. Är det någon av dem som har haft dina skor eller gått efter dina fotspår och känt på taggarna som du gick på? Är det någon som föll i groparna som du föll i och lyckats ta sig ur och fortsätta framåt, stigande med sin vilja som en skjuten soldat som krigar till det sista andetaget. Vad vet de? Är du inte tillräckligt stark att kunna motstå deras mentala krig mot dig.Om du låter dem trampa dig på tårna lär de fortsätta för att stampa på ditt huvud. Din själ kan gå sönder, det kommer vara svårt att sätta ihop bitarna igen. Det kan gå rakt men det kan lika gärna gå snett också och det är du som bestämmer det.Hitta dig själv, acceptera sanningen, köp faktumet, du kan alltid ha fel, det som du gör är inte alltid rätt, andra vägar kan vara bättre och smidigare för dig, det hela handlar om ett ord som heter acceptans för att man måste våga ändra sig för att göra det rätta valet, det gynnar inte dig att vara envis med det du har eller det du kommer med, för det gäller att öppna ögonen och inse det fakta som finns i verkligheten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Regnig väg under höstens torrkalla dagar gör inte valen enklare inför det nya året, det gör det bara marigare och trassligare. Oklarhet och förbistring tyder på obalanserad rotation som gör saken komplex. Man bara begriper inte återfallet till nolltidspunkten som återigen sker, det bara spelas om och om och det bara fortsätter.


Likes

Comments

Vi tittar inte på det som är synligt

Utan vi tittar på det som är osynligt

För det som är synligt är temporärt

Men det som inte är synligt är för evigt

För vi vet om vårt jordliga tält förstörs

Har vi en byggnad från gud

Ett hus som ej gjort av händer

Utan ett evigt hus i himmelen

Likes

CommentsVi delar minnen men vi delar inte tankar

Vi kunde jaga drömmen innan allting gick sönder

Jag hade planer på att ta dig till en sandstrand

Skulle vara vi för evigt, en mening utan mening

Jag kommer sakna dina läppar mot min panna

Ville få dig att skratta, såg bara tårar falla

Jag hoppas innerligt att du hittar någon annan

Som kanske lyssnar på dig, gör lite nytta för dig
Likes

Comments


Oförväntade floppar,

tunga droppar

och trista dagar

kan orsaka mycket, det orsakar sorg som vissa av oss inte klarar av 🌄En stor del personer ställer en fråga till sig själva, de frågar om vilken vänskap väger tyngre nuförtiden??

jo, svaret är helt enkelt detta följande skrivande

En människa kan såra, ljuga och göra dig illa. Men kan en hund göra det??

En hund är en ärlig trogen varelse som kan verkligen känna hur du mår och som kan märka att det är någonting som är fel. En hund kan krama dig med kärlek istället för hat och avund.

Till skillnad från människan som kan krama dig och skita i dig samtidigt.

En människa kan offra sitt skit för dig, däremot kan en hund offra livet för dig.

Det är sant och det är så det fungerar.

När du har en hund innebär detta att du har ett syskon. Du bygger ett brödraskap med en hund och detta brödraskap väger mer än vad vänskapen gör.


Likes

Comments

Dagarna är suddiga,

Planerna är osynliga,

Stunderna är otydliga,

Tankarna är virriga,

och framtidens dagar är oöverskådliga


Slutet på vägen syns inte. Det känns som att vägen är bevuxen med höstens vackra blad, drunknad i livets hopp och omringad av omärkbara fantasier.

Flytande, rullande och springade går dagarna nurfötiden, men vad händer sedan ? Inget direkt svar, det lär handlingarna visa med tiden och det lär vi se fram emot.😊

Likes

Comments

Vad vet du om personerna runt om dej ? Visar de dej kärlek ? eller visar de dej avund ? Eller de är trevliga och låtsas vara dina närmaste tills den riktiga stunden kommer fram och då ska frågan handla om de ska kunna känna igen dej ?. Det har gått så lång tid men ändå har den riktiga vännen inte dykt upp. Men frågan är, finns det verkligen vänner nu förtiden?

Nääääj svarar en hel del, de har gått för längesen, de finns inte kvar i vår värld.

Dina vänner utnyttjar varenda grej du kan. De kan inte se dej före dem. De måste veta att du ligger under de på framgångstabellen. Så avundsjuka att är det är obeskrivligt.

Varför har det blivit så här ? kan de inte lämna personerna i fred och tänka positivt istället !

Sjuk värld som vi lever i.

Konstiga handlingar med onyanserade steg.

Vad ska man göra för att hålla sig borta från dem?

Ja, hellre att vara själv än att umgås med dem. Detta är svaret helt enkelt.

Alla slags människor är inte dylika, men om 95% av befolkningen funkar på sättet, tror du att resten har en chans mot majoriteten !?!

Du ska säga nej när du vet att det behövs för detta kan vara början på ett rätt beslut som du tar i ditt liv.

Men inget fel med att hålla ett ljus tänt 😊


Likes

Comments