Header

https://www.soaestheticshop.com


LÆKRE TEES OG MEGET ANDET

Jeg er utroligt overrasket over denne hjemmeside. Den er sindsygt fed og fyldt med farver og mange forskellige print. De fem items som jeg har valgt at vise jer, er items jeg selv kunne finde på at købe meget snart. Jeg har bestilt en tee inde på deres hjemmeside, med et print af et par bryster.

Meget af deres tøj har et budskab om fx. feminisme som har det her kæmpe tabu om at man ikke kan vise sine "nipples" uden at det bliver sexuelt anlagt. Jeg er gået lidt i feminisme "mode", da det er gået op for mig hvor meget kvinder bliver undertrykket i hele verden. Derfor kan man på samme tid, få noget virkelig fedt tøj som oven i købet har et virkelig fedt budskab! og det er jeg stor fan af. Tøjet er for mig noget både piger og drenge kan have på, da halvdelen er teeshirts og hoodies. Priserne er virkelig overraskende overkommelige, men de skriver også inde på deres hjemmeside at det kan tage max 2 måneder for at komme frem til din adresse. Jeg ved at det er lang tid at gå at vente, men jeg synes selv at det er det værd i sidste ende. Så nu har jeg skabt et lille samarbejde, selvom tøjet har virkelig gode priser og cuttet 10 % af jeres køb inde på "SOAESTHETIC" med koden "johannerose".


https://www.soaestheticshop.com

Jeg håber at i vil smutte ind forbi og kigge på det, så her er en liste over de fem billeder.


1. Black hoodie

https://www.soaestheticshop.com/collections/hoodies/products/are-you-listening-hoodie

2. Orange tee

'https://www.soaestheticshop.com/collections/t-shirts/products/just-peachy-shirt

3. Red "shy girl" tee

https://www.soaestheticshop.com/collections/t-shirts/products/one-size-bust-105-shoulder-49-length-651-3-cm-errors

4. Long horrible tee

https://www.soaestheticshop.com/collections/t-shirts/products/horrible-shirts

5. Racer sweatpants

https://www.soaestheticshop.com/collections/bottoms/products/racer-sweatpantsxx Johanne RoseBlog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Doner her

HEY alle


Nu er det snart et stykke tid siden jeg sidst har oploaded et opslag, men i slipper dog ikke fra mig. Der er sket en hel masse siden sommerferien sluttede, da jeg er startet på Nyborg Gymnasium og er kommet på udtagelses-holdet "dans 2" i Svendborg SG. Jeg er kommet i en super god klasse som jeg har skulle være i, i 3 måneder på et intro forløb. Jeg skal nu inden længe vælge linje og dermed træffe en beslutning om, hvor jeg skal være og hvem jeg skal være sammen med de næste tre år. Det er ikke så svært som det lyder, fordi jeg elsker musik og fællesskabet omkring det.

Som i kan se i overskriften, er min mormor gået bort den 3. Oktober altså igår ved eftermiddagstid. Det har ikke været en overraskelse for min familie og jeg, da hun har været syg i næsten 10 år af en lorte sygdom ved navnet ALS (Amyotrofisk lateral sklerose). Det er en sygdom som påvirker hele nervesystemet lidt efter lidt og man dør simpelhen af det. Mennesker som Stephen Hawking, kan leve som en grøntsag resten af sine dage, med en respirator som trækker vejret for ham. Min kære mormor valgte at give op, efter en hård kamp og dagevis af smerter som hun ikke kunne fortælle hvor var. Både bevægelse, tale, vejrtrækning og hørelse stopper med at virke og aftager enten med lynets hastighed eller langsomt henover en masse år. Det tog ialt 3 år at finde ud af, hvad der egentlig var galt med hendes fødder og ben. De opererede i ryggen, da de mente der var nerver der sad i klemme, men det var heller ikke årsagen. Lige siden hun mistede sin tale evne, har hun været fanget indeni sin egen krop, uden at kunne ytre sine meninger, kunne fortælle hvor det gjorde ondt, fortælle at hun var sulten eller ikke var. ikke engang kunne jeg byde min værste fjende et liv som det. Det er det mest forfærdelige jeg nogensinde har været vidne til. Det skal siges at hun døde fredsfyldt i sit eget hjem, med dem hun havde kær. Hun sov stille ind uden smerter og holdt stille op med at trække vejret.

Derfor er der en masse kampagner og projekter igang omkring denne sygdom, da der ikke findes en kur. Vi har brug for mennesker der støtter op om kampagnerne, for at vide at ALS findes. Den er godt nok sjælden, men uskyldige mennesker bliver ramt og simpelthen dør af det. Børn, voksne og ældre lider af denne sygdom og den kan ikke stoppes uden jeres hjælp.

Jeg synes helt klart at folk skal vide hvad ALS handler om og hvad man kan gøre for at hjælpe, for at vide at mulighederne er der.

Klik på Linket eller billedet ovenover og så "Donate", derefter indtast et valgfrit beløb, husk at hver krone tæller!

http://alsfoundation.org/give/


xx Johanne Rose

Likes

Comments


Heyyy alle, jeg håber at i nyder sommerferien!


Den 21. Juni 2017 startede min sommerferie.

Dagen vi holdte dimission, KLIK HER som i jo har hørt om før. Jeg skulle på Tinderbox KLIK HER et par dage efter dimissionen og tiden fløj afsted, når man skal en hel masse. Jeg havde brugt min tid på forskellige arrangementer som f.eks. fødselsdage, fester og café besøg :)) Jeg har været ude med mine forældre at sejle i speedbåd, i det nogelunde "gode vejr" som vi nu har her i DK.

Den 23. Juli gik turen til Hamburg lufthavn, hvor vi skulle med flyet til Rhodos næste dag (altså d. 24 Juli). Vi benyttede os af det lækre vejr dagen før vi skulle rejse fra Hamburg, hvor vi sad på havnen og spiste frokost/aftensmad på en lille café midt inde i byen. Vi tog bilen hen til vores hostel, for at overnatte en enkel nat inden vi fløj til Rhodos. Den. 24 Juli 04:00 gjorde vi klar til at køre imod lufthavnen og flyve ved 09:00 tiden. Flyveturen tog omkring 3 timer og vi landede ved 13-14 tiden da man på Rhodos er én time foran. Vi ankom og hold kæft hvor var det bare varmt, med kaos og mange mennesker i lufthavnen som skulle have deres kufferter og derefter en Taxa hen til deres hotel. Vores hotel var et lille lokalt hotel som gik under navnet "Hotel Agla", med en lille svømmepøl og stranden 200 meter væk. Super fint hotel og skønne restauranter i "The Old Town". Dog noget møg vin som ikke kunne drikkes, meeeeen vi overlevede med en Corona eller en Aperol sprits.

Dagene gik og vi begyndte at få lidt farve, efter de mange timer dasende på stranden. Vi havde gå afstand til næsten alt der var at se på Rhodos, også den nye by med butikker og cafeer. Min veninde Christine og jeg skulle slevfølgelig lige ned at kigge på de forskellige butikker som f.eks ZARA, MANGO, NIKE osv. Èn af dagene sejlede vi med en stor båd ud på havet for at besøge nogen græske øer, nærliggende Rhodos. Vi snorklede og sprang fra skibet ned i det saltede turkis blå hav i ca. 1 time. Sejlturen hjem var en smule kvalmende da det blæste op og bølgerne var kæmpe, så det vippede en smule. Vi kom sikkert til havnen og fortsatte vores ferie med at besøge lokale, (ikke turisthærgede) restauranter oppe i bjergende godt ude på landet.

Sidste aften havnede vi på en fin udendørs restaurant, med kalkmalede vægge og super god mad. Både lækker mad og GOD vin :)) Vi var alle mætte og tilfredse, så vi tog hjem til hotellet for at pakke kufferterne. Klokken 08.00 den 3. August forlod vi hotellet, for at blive kørt til lufthavnen. Selvfølgelig var flyet forsinket i 1,5 time, men dog en god undskyldning for at få shoppet en sidste gang :) VI landede sikkert i Hamburg lufthavn klokken 14:00, men vores bagage var en time forsinket og der var kø på motorvejen hjem til DK. SÅÅÅ det vil sige at vi først var hjemme klokken 22:00 :((( Vi var alle super udmattede, men glade for endelig at være hjemme igen.

Det var min ferie til Rhodos, jeg håber at i nød lidt læsestof og en lille collage fra Rhodos, inklusiv lidt fra andre dage i sommeferien.

Jeg starter i 1.G den 14. August som bliver ekstremt spændende, så det er lige om lidt.

Tak fordi i så med!


xx Johanne Rose

Likes

Comments

AFSLUTNING MED 10.A 2017

Nu er det slut og jeg skal starte på Nyborg gymnasium efter sommerferien.

FULL ZARA OUTFIT % THE PURSE

HIGH YELLOW HEELS

LONG BLACK SKIRT W. FRINGE

BLUE SHIRT W. GREEN, YELLOW AND RED CACTUS


Jeg havde helt klart brug for at peppe mit klædeskab op, med nogen nye farverige "essentials". Så nu havde jeg muligheden, da jeg er færdig med 10. klasse og vi skulle til afslutning med årgangen i fint kluns. Derfor valgte jeg at farvekordinere med de her meget lækre mustard heels, som matcher helt vildt med den oversized skjorte. Jeg er helt vild med skoene, som jeg så også har valgt er hjertet af det her outfit at gå ud fra. Skjorten er stribet og har små detaljer, så som kaktusser i : gul, grøn og rød. Den sorte frynsede nederdel er noget for sig selv, da den gør outfittet helt specielt og sjovt, fordi der er så meget luft og bevægelse i både slidset og frynserne forneden.

Jeg håber i kunne lide det jeg havde bikset sammen.

PS: Jeg har tagget produkterne på billedet, men desværre findes nederdelen og skjorten ikke på zara`s hjemmeside lige nu. Derfor har jeg tagget noget lignende, som jeg helt klart synes ser lige så godt ud.


xx Johanne Rose

Likes

Comments

KÆMPE FEST PÅ TINDERBOX 

Torsdag d. 22 juni startede Tinderbox med et brag af en fest.

Kim Larsen startede ud, med en masse genkendelige numre og stemningen røg til tops med smil og glæde. Typisk var vejret ikke så godt, med en smule regn og lumre dage når solen kunne skinne igennem skyerne. MØ gik på med en fantastisk optræden, som jeg længe havde glædet mig til på grund af hendes sindsyge udstråling og energi.

Fredag d. 23 fik min veninde og jeg hørt noget Holmen Hustlers som gav den gas, efterfulgt af de Danske hyrder som fik tømt et par bajer imens de var på scenen. Det blev lørdag d. 24 juni og vi var en smule udkørte efter lange nætter, ømme fødder og en masse dyr alkohol på pladsen. Vi kom ved en 13 tiden for at høre Gilli, som er en af de mange af de unges favoritter. Det var lidt ærgeligt at han var på så tidligt, da der ikke var megen publikum til at støtte og give den gas til hans sindsyge numre. Dagen gik enormt hurtigt og vi kom en time før Travis Scott kom på rød scene, for at få en god plads da han er meget eftertragtet af de unge. Han startede hårdt ud med sine vilde og populære hits, så der dannede sig kæmpe mosh pits i form af flere små grupper som skubber til hinanden. Halvanden time efter gik Lukas Graham på, på samme scene. Vi satte os til rette og jeg hentede mad, imens min veninde holdte vores plads forrest til Lukas Graham. Til slut gik Martin Garrix på og hele pladsen var samlet, så det vil sige 30 tusinde mennesker ved én scene. Vi smuttede hjem ved en 02:00 tiden stadig med et smil på læben, som da vi kom første dag.

Jeg synes helt klart festivalen har været de 1500 kroner værd, da jeg har haft det enormt godt og hygget mig med en masse god musik. Stemningen har hele tiden været god og alle var i godt humør.

Tusind tak for i år TINDERBOX!

Likes

Comments


Nu er vi noget ind i den måned, hvor vi skal have sommerklædeskabet frem og lege med forskellige udtryk og lækre sommerfarver.

Jeg elsker personligt sommer, både fordi jeg godt kan lide varmen, men også ELSKER farverne man må tage på!

Det har vist sig at gul, lyserød og spraglede farver er ved at være meget in her til sommer.

Det er super lækkert med en masse farver man kan koordinere frem og tilbage med. På mange forskellige sjove måder, der kan kreeres så det bliver sin helt egen.

Jeg har forsøgt mig lidt frem med to forskellige looks, som jeg også fortalte jer om i et mine forrige opslag. Da jeg har to vildt forskellige sider i smag og behag, af tøj og stil.

Jeg håber at i vil tage imod mine to outfits og benytte jer af de lækre tøjvalg.

// Derfor har jeg også tagget produkterne, så de er lette og tilgængelige.


xx Johanne Rose

Likes

Comments


//STREET

Min stil er meget blandet, da jeg ELSKER baggy tøj som bare sidder på min krop. Men et par nemme sneakers som passer til det hele, en hoodie med en oversized tee eller en langærmet trøje i en spraglet farve + et par khaki ala. business bukser. Så er jeg "good to go" og det er som regel mit hverdags outfit, men går også gerne i byen sådan.

//CLASSY
Samtidig er jeg meget piget og kan godt lide stilletter, kjoler og gøre noget ud af mig selv. Men jeg prøver altid på at ramme et lækkert udtryk, hvor jeg smider en god chunky læderjakke udenpå eller et par store hoops. Jeg brugte dette outfit til konfirmationer i maj. 2017.

Picture #1

Trousers - (genbrug), Orange longsleeve - forever 21 men, Zombie Tee - FUCKING AWESOME (wallstreet), Sneakers - NIKE Tailwind 8.

Picture #2

Trousers - Secondhand, Hoodie - Monte Carlo, Sneakers - Alm. stans W. velcro, cowboyjacket - Primark cheap af.

Picture #3

Blue dress - Monki, Light brown stilettos - Bianco, Biker jacket - Monki, Sunnies - Weekday.

Picture #4

Same as picture #3xx Johanne Rose

Likes

Comments


Som sagt, velkommen til min blog Johannerose.

Nu har jeg endelig taget mig sammen, enjoy.

Jeg har længe kunne tænke mig at komme i gang med at blogge, så here we are.

Mit navn er Johanne Hermann, en frisk og glad pige på 17 år. Det seneste år har jeg tilbragt i en tiende klasse, efterfulgt af gymnasiet (STX) efter sommerferien. Jeg har altid haft interesser indenfor mode, makeup, Youtube osv. Så eftersom jeg har en meget aktiv Instagram, tager jeg det næste skridt og forsøger mig ind i bloggerverdenen. Jeg håber der er nogen der vil kigge med, give feedback og måske få lidt inspiration.

xx Johanne Rose

Kontakt mig på: johannerose.hermann@gmail.com

Likes

Comments