Wow - det er det eneste ord der er passende til en udsigt som denne. Vi var oppe i One World Trade Center en af dagene og det er også der billederne er taget. Det var en helt uforglemmelig oplevelse, at kunne stå der og kigge ud over de mange gader man lige havde gået op. Som min veninde sagde: "Der er lidt noget andet end rundetårn" og det er det i den grad. One World Trade Center er den højeste bygning i New York og den højeste på den vestlige halvkugle.

Wow - that´s the only thing I can say about this view. It was absolutely breathtaking and definitely a view worth the memory. One World Trade Center is the tallest building in New York and it´s the tallest on the western hemisphere.

Likes

Comments

Guggenheim var noget helt særligt. Jeg er ikke den største fan af moderne kunst og abstrakte malerier, men Guggenheim var en oplevelse. Bygningen i sig selv, er et kunstværk. De mange buer og den meget kunstneriske bygningsform, kan man bruge timer på at betragte. Guggenheim er et must-see hvis man er i New York, og man behøver altså ikke være kunstinteresseret for at være med.. Det ligger på Upper East Side af Manhatten og indgangen til Central Park ligger ikke mere end 30 sek derfra. Desuden er der rig mulighed for at shoppe, dog er der nok kun mere luksus på den del af Manhatten. Upper East Side er spillestedet for min absolute yndlings serie, Gossip Girl. Det er her stort set hele historien finder sted og det at kunne være og se nogle af de steder, var virkelig en drøm der gik i opfyldelse.

Det her var det første af mine New York- indlæg og kan trygt regne med at der kommer en masse mere..

x johanne

Likes

Comments

​Her nogle af de numre jeg elsker allermest i øjeblikket. Som i nok kan se er det en blanding af alt, der er alt ligefra gamle klassikere til nye moderne numre med bla The Weeknd. Noget jeg har elsket ekstremt meget er islandsk/svensk musik. Jeg ved ikke hvorfor, jeg har bare hørt dem på repeat de sidste par måneder. 

Likes

Comments

​  ​-OOTN-

Bukser: HM

Trøje: Bik Bok

Sko: Tommy Hilfiger

Likes

Comments

Nu er det MEGET snart jeg tager til New York og jeg kan stadig ikke fatte det. Hele mit liv har jeg drømt om at komme til storbyen over dem alle og om ikke så længe går denne drøm i opfyldelse. Jeg får lov til opleve det hele i selskab med min bedste veninde, som også glæder sig helt vildt. Vi skal shoppe, shoppe og atter shoppe! Det bliver så fedt og jeg ved at det kun kan blive en fed tur. Selvfølgelig vil der komme ekstremt mange billeder op - så i skal glæde jer!

Likes

Comments

Så er det ved at være et godt stykke tid siden jeg har postet noget og det undskylder jeg rigtig mange gange for. Generelt har jeg bare haft mange ting i mit liv, som har stået lidt højere på prioritets-listen..

I dag kører jeg lidt i samme tema som mit sidste indlæg, som handlede om MAC´s øjenskygger. Jeg har valgt at jeg vil skrive lidt om deres mindst ligeså berømte læbestifter. De har flere hundrede farver pg flere forskellige finishes på læberne. MAC kører et slags register udfra hvilket finish du vil have på dine læber, fx findes der matt, lustre, satin og cremesheen. Cremesheen betyder at læbestiften ikke er så pigmenteret og måske endda kun giver lidt glans og et skær til læberne.

Jeg vil rigtig gerne vise jer nogle af minyn

Please me har et mat finish og er en lyserød-tonet læbestift.

Hot Gossip er en læbestift med lilla/brune undertoner, så det vil sige at den har et mauve skær. Den er i finishen lustre, som betyder at det er en meget cremet læbestift der kan bygges op, alt efter hvor pigmenteret man vil have den.

Likes

Comments

Hej igen. Det er ved at være et godt stykke tid siden jeg har postet noget her på bloggen og det skyldes udelukkende skole og lektier. Jeg har simpelthen ikke haft overskud til både lektier, træning, hund og så en blog oven i - men det skal ændres fra i dag af. Jeg vil gøre mit bedste for at få nogle gode indlæg op her bloggen, om det så bliver bare billeder eller en hel roman af tekst..

Idag vil jeg gerne fortælle jer lidt om de meget populære MAC eyeshadows, som de fleste nok kender til. Grunden til at jeg har dem i "refill" form er fordi jeg har en pallette jeg kan sætte dem ind i, dog har jeg ikke lige et billede af den.

MAC´s øjenskygger er ekstremt gode og brugervenlige, de er pigmenterede, men ikke for pigmenterede, så man kan få en jævn applikation på øjenlåget. Der er intet fall-out, hvilket vil sige at de ikke er så porøse og kridtede.

Som i nok kan se på billederne nedenfor, elsker jeg de mere neutrale beige farver, som giver et lille hint af sparkle på øjenlåget. Jeg har dog også en blå der ihvertfald popper på en hverdag. Jeg har de nødvendige farver jeg skal bruge lige nu, men når jeg skal til USA vil jeg helt klart have udvidet min kollektion. Det skal lige nævnes at jeg ikke ligefrem går med blå øjenskygge til hverdag, men bare nyder at lege med den til fester etc. Da jeg stod inde i butikken var den simpelthen så iøjenfaldende at jeg ikke kunne lade vær. Det er en farve man bliver meget draget af.

Der vil under hver øjenskygge stå en lille beskrivelse af dem og hvad jeg bruger dem til.

Dette er nok min absolut ynglings. HONEYLUST er som navnet nok siger en lidt varm, meget glimtende beige øjenskygge, der kunne sammenlignes en del med honning. Jeg bruger den meget over hele øjenlåget, når jeg virkelig vil have mine blå øjne til at stå frem. Varme farver får nemlig blå øjne til at fremstå endnu mere blå.

Dette er en af de der perfekte efterårs-farver. CRANBERRY er en rusten bær-farve, som fremstår nærmest lilla. Farven indeholder en del glimmer, men det er ikke fordi man tænker "se, hun har glimmer på øjnene". Glimmeret er meget diskret og giver egentlig farven et rustent look, som igen er perfekt her til efterår. Et halo-smokey-eye er meget passende til lige netop den her farve.

Når man først får øje på den her øjenskygge, kan man ikke slippe den af syne. ATLANTIC BLUE er en helt fantastisk farve, som man bliver helt draget af. Den er så neon-blå at man simpelthen ikke kan få nok. Den har et mat finish, som i visse tilfælde godt kan gøre den lidt svær at arbejde med, man skal dog bare finde den helt rigtige måde at bruge den på. Jeg begik den store fejl at arbejde med en våd børste, da jeg skulle applicere den på øjenlåget, det gjorde at øjenskyggen tørrede ud og jeg idag kun kan bruge den i små mængder. Derfor vil jeg ikke anbefale jer at arbejde med våde øjenskygge-børster og matte øjenskygger - dårlig kombo.

CARBON er en af de standard farver, man bare skal eje. Det er en mat sort øjenskygge, som enhver har brug for. Sort kan godt virke meget skræmmende, men det er altså bare en de der farver som man ikke kan undvære, om det så er til eyeliner, smokey-eye eller hvad ved jeg..

CHARCOAL BROWN er en af de mest variable øjenskygger jeg kender. Den kan bruges til øjenbryn, globe-linje og alt andet man nu vil bruge den til. Jeg bruger den rigtig meget som en farve der giver dybde til mit øjenlåg. Det er en af de øjenskygger jeg ville gå ud og købe igen, hvis den blev væk.

Dette er igen en meget variabel øjenskygge og den kan igen bruges til alt som hjertet begærer. Jeg bruger den nogle gange til mine øjenbryn, men for det meste bruger jeg den i min globe-linje. Den er mat og ekstremt nem at arbejde med, i forhold til mange andre matte øjenskygger.

BLANC TYPE er en mat creme/beige/hvid farve, som er ekstremt svær at forklare. Det er nok den farve jeg bruger allermest, da jeg bruger den over hele mit øjenlåg inden jeg lægger nogen anden form for øjenskygge. Igen, det er bare en af de der standarder..

GRAIN er en lille smule anderledes fra alle de andre øjenskygger, da den er lidt en blanding af alting. Den kan godt så mat ud, men i virkeligheden har den satin finish på øjenlåget og er helt perfekt som base.

Det her må nok være min 2 ynglings øjenskygge. ALL THAT GLITTERS minder rigtig meget om honeylust, men er bare lidt mere tonet ned i forhold til glitter. Den er perfekt til den type der vil have lidt glitter på øjenlåget, men ikke for meget.

NAKED LUNCH vil jeg anbefale til absolut alle, der overvejer at gå ud og investere i en MAC øjenskygge. Det er den perfekte begynder-farve og enhver kan gå med den. Den er så diskret på øjenlåget, at der er mange der ikke engang vil lægge mærke til at den er der. Den er også rigtig god til at lysne øjet op, hvis man nu applicerer den på hele øjenlåget.


​MAC´s øjenskygger kan købes alle steder der bliver solgt MAC og på deres hjemmeside. En øjenskygge i normal form (med pot) koster 150 dkr, mens en øjenskygge i refill-form koster 100 dkr.

www.maccosmetics.com

Likes

Comments

Efterår er den sæson hvor man skal finde den perfekte jakke, da den ikke må være enten for varm eller for kold. En jeans-jakke ville være det oplagte valg og det forbliver en evig klassiker, men i dette tilfælde har jeg tænkt lidt ud af boksen og fundet nogle lidt anderledes jakker, fx en faux pels fra Samsø Samsø.

Det er lige i det her par måneder at vejret skifter ekstremt meget, så man skal ligesom finde en jakke der kan gå til alt. Det kan gå fra at være 25 grader til regn, slud og kold blæst på få timer, så en god jakke skal der til. En vind-tæt eller evt. vandtæt jakke ville være oplagt, da efterår jo er kendt for at være den sæson hvor det regner allermest. Dog er efterår også tiden hvor man virkelig kan udtrykke sin personlige stil. Jeg har en masse vaffel-jakker og bomber-jakker som jeg elsker lige i øjeblikket, da de simpelthen er så behagelige nemme lige at proppe ned i tasken hvis det bliver for varmt.

Jeg starter i skole om et par dage, så det kan godt være at det kommer til at stå lidt stille herinde, jeg må lige se på det. Jeg kender ikke mit skema og jeg ved ikke hvor mange lektier der kommer til at blive...Likes

Comments