Weekend vibes

Lidt stemningsbilleder fra de sidste par dage. I torsdag købte jeg årets første fastelavnsbolle. For mit vedkommende altså. Forleden så jeg nemlig et billede af en fastelavnsbolle fra Lagkagehuset, og lige siden har jeg drømt om den. Vi har desværre ikke en Lagkagehuset her hvor jeg bor, men det har de i Roskilde, som jo er nær mit studie. Så jeg købte en på vejen hjem.

Jeg havde hørt, at den smagte meget af flødeskum. Og det frygtede jeg lidt, da jeg ikke er så glad for flødeskum. Men det gjorde den heldigvis ikke. Den var rigtig lækker. Sprød og cremet på samme tid. Og det lille stykke hvid chokolade på toppen var heller ikke dårligt. Jeg kan godt anbefale den!

Fredag gik jeg en tur ved Sorø Sø med min bror og min families hund Tulle. Vejret var jo så skønt, så vi kunne ikke bare blive hjemme. Det var så rart at mærke solens stråler. Den følelse har jeg savnet. Der var dog ret mudret på stien, fordi det har regnet en del på det sidste. Men det var stadig virkelig hyggeligt, og bestemt det hele værd.

Jeg fik da også lige lokket Jacob til at tage et lille billede. Jeg har nemlig fået det her hårspænde i julegave, og det fortjente et billede. Der er nemlig små muslingeskaller og perler på. Det er fra Augusta Shop, hvis nogle af jer skulle være interesseret. Jeg er i hvert fald glad for mit. Det var på intet tidspunkt ved at falde ud af håret, som jeg ellers har oplevet med andre hårspænder. Så det kan jeg også godt anbefale.

Sikke med anbefalinger, som jeg giver i dag. Men det er vel også meget godt, ikke? Her til sidst vil jeg bare ønske jer en rigtig god weekend <3

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
    Instagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappel