Små glimt fra livet i København

Vi har nu boet herinde i 4 uger. En hel måned! Tiden går så hurtigt. Vi har udforsket området en hel del. Stort set hver dag får vi gået en tur på mellem 4 - 8 km. Det er så rart at få rørt kroppen og samtidig set byen. Vi har gået ture her i Nordvest, Nørrebro og på Frederiksberg. Vi bor nemlig lige i smørhullet mellem de tre bydele. Så vi får set en del forskelligt. Både det fine, det hippe og det lidt mere rå.

Jeg har delt en del billeder fra vores ture på min Instagram. Og det har virket til, at I har været ret vilde med dem. Flere af jer har i hvert fald skrevet til mig med positiv feedback. Så jeg tænkte, at jeg ville dele dem her også.

Det her billede er fra Superkilen på Nørrebro. Det er en form for bypark, som er delt i to dele. Den består blandt andet af Den Røde Plads og Den Sorte Plads (den på billedet). Der er rigtig hyggeligt og plads til både store og små. Lige nu er der så fint med de lyserøde blomster på træerne. Jeg elsker det!

Som I nok kan fornemme, så elsker jeg alle de lyserøde blomster. De er så smukke!

Forleden gik vi en tur i regnvejret. Jeg købte en pain au chocolat fra Meyers Bageri på Jægersborggade. Den var virkelig lækker! Vi gik blandt andet igennem Assistens Kirkegården. Der er så hyggeligt derinde. Det føles nærmest mere som en park end en kirkegård. Hvis du er i området en dag, så tag endelig et smut forbi.

Billedet er fra vores tur i onsdags. Der var egentlig ikke noget særligt over dagen. Det havde småregnet lidt hele dagen. Og byen var ret tom. Men alligevel var det faktisk en af vores bedste ture. Jeg følte en ægte glæde helt nede i maven. Det føles helt rigtigt at være flyttet hertil. Det giver mig så meget glæde hver dag at bo herinde.

Jeg fik overtalt Jeppe til at bage boller forleden. Og de var så lækre!

Smukke bygninger. Jeg elsker virkelig arkitekturen her i København. Alle detaljerne er så imponerende. Billedet til venstre er fra Sankt Hans Torv, mens de to andre er fra gader på Frederiksberg.

Små detaljer fra Frederiksberg. Jeg har gået en del på sidegaderne til Borups Allé. Der er vildt hyggeligt. Hvis du er i nærheden, så gå en tur omkring Kristian Zahrtmanns Plads. Her er gaderne hyggelige og der er ikke særlig mange mennesker. Perfekt til en tur med podcast i ørene og en to-go kaffe i hånden. Du kan finde mine podcast anbefalinger HER, HER, HER og HER.

Det var alt fra denne gang. Jeg håber, at I alle er okay trods omstændighederne. Jeg glæder mig godt nok til at alt bliver normalt igen. Til vi kan tage på café, mødes med venner, tage metroen og generelt nyde byen som normalt. Jeg har elsket mine ture med Jeppe. Vi har virkelig set mange skønne områder af byen efterhånden. Men det er bare ikke helt det samme, når man hele tiden skal tænke over afstand og håndsprit.

  • Life

Synes godt om

Kommentarer

rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Hvor er det fint! Det ligner slet ikke Danmark 😃
nouw.com/rejseguideafguld
johanneappel
johanneappel,
Mange tak ✨ Der er mange skjulte perler i Danmark, som man nogle gange kan overse i hverdagen. Er der noget særligt du ikke synes ligner Danmark eller er det bare generelt? 😃
nouw.com/johanneappel
rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Sådan generelt haha - synes især de hvide bygninger ligner Paris 😍
nouw.com/rejseguideafguld
johanneappel
johanneappel,
Det synes jeg også! 😍 Det er blandt andet også derfor jeg er så vild med de bygninger 😃
nouw.com/johanneappel
rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Det forstår jeg virkelig godt 😍 super smukt!
nouw.com/rejseguideafguld
Thefashiondove
Thefashiondove,
Ej, nogle skønne billeder! Savner København og dig <3
nouw.com/thefashiondove
johanneappel
johanneappel,
Tusind tak, søde. Jeg savner også dig! ❤️
nouw.com/johanneappel