På besøg hos et PR Bureau

Forleden delte jeg mine planer for september måned med jer her på bloggen, og en af de planer var et besøg hos PR bureauet Holm & Bertung. Min veninde @Juliehocke & jeg var nemlig inviteret på besøg hos dem i forbindelse med Heidi Klum's nye kollektion for Lidl. Vi fik altså mulighed for at se de fine styles, og høre lidt om tankerne bag samarbejdet.

Der var en masse fine styles, og jeg var så heldig at få to items med hjem, som jeg glæder mig til at vise jer snart. Der var bl.a. en fin trenchcoat, som jeg blev helt forelsket i. Her vil jeg også fortælle jer mere om kollektionen.

Jeg er meget glad og taknemmelig for, at min blog har åbnet op for muligheder som disse. Jeg vil gerne sende en tak til jer skønne læsere, som læser med her på bloggen og støtter op om mig. Uden jer ville det ikke være muligt. Tusind tak <3 Men jeg vil også gerne sige tak til Holm & Bertung, for at have lyst til at invitere nyopstartede bloggere forbi. Jeg synes, at det er rigtig fedt, at der både er plads til store og små bloggere hos jer.

Don't forget to follow me on

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

EmmaMilojevic
EmmaMilojevic,
EJ hvor spændende! <3
nouw.com/emmamilojevic
johanneappel
johanneappel,
Ja, det var super interessant at komme forbi dem. Der er simpelthen så fint! <3nouw.com/johanneappel
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
    Instagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappel