Nyt til væggene

Indlægget indeholder reklame for Poster Store

Vi er så småt ved at være på plads i lejligheden. Nu mangler der kun få ting hist og pist. Men sådan er det nok altid. Jeg kan i hvert fald altid finde noget, som jeg gerne vil ændre. Vores soveværelse er dog ved at være helt færdigt nu. Det er et meget småt rum, men det har alligevel taget lidt tid. Vi skulle nemlig finde de helt rigtige ting. Det er jo trods alt her vi vågner og går i seng hver dag.

Vores nuværende soveværelse er en del anderledes end det gamle. Tilbage i Slagelse havde vi plads til to store klædeskabe, en bogreol, et skrivebord og natborde. Denne gang har vi faktisk kun plads til en seng. Og en lille skammel. Et rigtigt Københavner-hjem. Men det er super hyggeligt derinde. Nærmest som en lille hule.

En af de ting, som gør soveværelset rigtig hyggeligt, er vores nye plakater. De er en af de første ting, som man ser i rummet. Vores posters er med til at sætte hele stemningen. Det var derfor vigtigt for mig at finde de helt rigtige til vores soveværelse.

Jeg har været så heldig at få et samarbejde med Poster Store igen. Så vores nye plakater skulle selvfølgelig være fra deres fine side. De har nemlig et stort udvalg af plakater i forskellige stilarter. Jeg kan derfor altid finde nogle posters, som jeg gerne vil have i mit hjem. Poster Store udvider faktisk deres sortiment hver tirsdag. Det synes jeg er ret imponerende!

Denne gang gik jeg efter nogle plakater i rolige farver. Soveværelset er jo det rum, som vores dag starter og slutter i. Jeg ville derfor gerne have nogle plakater, som ikke fyldte for meget i rummet. I stedet skal de skabe en varm, afslappende stemning. Det lykkedes de også ret fint med, synes jeg.

Jeg har faktisk også fået en fed rabatkode til jer! Så nu kan du købe lækre plakater til din boligindretning. Med koden johanneappel30 får du nemlig 30 % hos Poster Store. Koden gælder fra d. 5/7 til d. 2/8. Så du har god tid til at få shoppet lidt nyt til hjemmet.

Koden giver 30 % på alle plakater undtagen deres "Selektion" plakater og rammer. Derudover kan koden ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner på hjemmesiden.

Lysestager Erik Bagger // Hylde IKEA // Curves plakat // Together plakat // Close plakat

Da vi flyttede måtte vi jo sige farvel til en del møbler. Men det gør mig faktisk ikke noget. For nu er soveværelset blot et rum, hvor vi sover. Nu er der ikke alle mulige forstyrrende elementer, som hurtigt kan rode. Vores indretningen i soveværelset er derfor ret enkel. Men vi har dog købt en hylde til over sengen. Og den fuldender rummet rigtig fint, synes jeg.

Ovenpå hylden har jeg valgt tre forskellige plakater. Plakaten længst til venstre er malet med det, som man kalder one line art. Den er nemlig lavet i ét penselstrøg. Det synes jeg er en ret fin detalje. Og så er jeg bare vild med de rolige farver.

Den næste plakat ved vores billedvæg har et sødt citat. Jeg er vild med det her citat. Selvom det er lidt cheesy. Jeg valgte faktisk den samme plakat til mine forældres soveværelse, da jeg gav det en makeover. Den er jo alt for sød. Det kan du se lige HER.

Den sidste poster ved vores plakatvæg hedder Close. Jeg er vild med de skrøbelige og enkle linjer i billedet. Det skaber en fed dynamik, synes jeg. Man kan tydeligt se følelserne hos de to personer, selvom det blot er en tegning. Det er jeg vild med.

Vi har hængt en lyskæde rundt om døren. Det gør rummet helt vildt hyggeligt. Når vi lukker døren til, så får vi virkelig følelsen af at sove i en hule. Jeg er vild med det! Det minder mig lidt om barndommen, når man lavede huler. Jeg forestiller mig også, at det bliver ekstra hyggeligt til vinter. Så kan vi gemme os under dynen med lidt varm kakao og se på regnens dråber.

Jeg har også valgt en fin plakat med et kort over København. Den passer super fint ind til resten af vores indretning, synes jeg. Hylden hænger overfor vores seng, så hver morgen og aften kan jeg se på plakaten. Den minder mig om, at vi endelig bor i denne skønne by - og at jeg skal huske at sætte pris på det. For bare nogle måneder siden var det jo min drøm at bo her. Så det forsøger jeg at værdsætte hver dag. Også på de kedelige regnvejrsdage.

Med tiden kommer vi til at fylde hylden med bøger. Det er i hvert fald planen. De sorte bøger er Jeppes, mens de lyserøde er mine. Jeg glæder mig til at komme i gang med dem. Det er så hyggeligt at ligge i sengen med en god bog. Især her i vores lille hule med fine plakater og lyskæde.

Synes godt om

Kommentarer