Hej fra altanen

Vi er så glade for vores altan. Den er efterhånden blevet ret hyggelig. Også er der jo lige plads til os to, så det er jo perfekt. Men det blæser dog en del ude på altanen. Selv på solrige dage. Så vi har leget lidt med idéen om at få et læhegn. Jeg har dog ikke været helt ombord på den idé. For jeg er ikke helt vild med det plastiklook, som mange af dem har.

Så jeg begyndte at researche lidt. For der måtte da være andre løsninger. Her faldt jeg så over en lille artikel fra Bolig Magasinet, som tippede om et bambushegn. Den idé var jeg vild med. Så jeg fandt hurtigt et hegn hos Bauhaus, som faktisk ikke var særlig dyrt. Det kostede nemlig kun 177 kr.

Jeg fik lokket Jeppe med i Bauhaus i går aftes, og vi fik sat det op med det samme. Jeg er så glad for den løsning! Altanen er meget mere hyggelig nu. Der er en helt særlig sommerstemning derude. Så nu glæder jeg mig bare til at få sommerferie, så jeg kan nyde altanen fuldt ud!

Vi har sat op med en form for ståltråd, som vi også købte i Bauhaus. Det var egentlig ganske simpelt. Vi snoede blot tråden rundt om stålhegnet og bambushegnet. Man kan nok godt gøre det alene, men det er helt klart lettest, hvis man er to. Så kan den ene nemlig holde hegnet, mens den anden snor det fast.

Vi har købt vores med henblik på at få mere læ derude. Men du kan også sagtens købe det, selvom du ikke har et problem med vinden. Det er nemlig også smart, hvis du ønsker lidt mere privatliv. Eller hvis du bare gerne vil skabe en hyggelig stemning. Det bringer mere varme til vores altan, og det skaber nærmest en lille hule.

Bambushegn fra Bauhaus // Cafésæt fra IKEA // Tæppe fra Dimseriet // Lyskæde fra IKEA // Altankasser fra Silvan

  • Interior

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Ej, det er da blevet så fint! 😍 Bliver helt ægerlig over at man ikke selv har en altan, når man ser din fine en!
nouw.com/bylauradenis
Liv,
Åh så mysig balkong! 😍
ambivertaliv.blogg.se