En tur i Det Kongelige Teater

Så er jeg officielt gået på juleferie fra studiet. Hurra! Det har virkelig været tiltrængt. Jeg studerer jo ude på RUC, hvor vi hvert semester skal skrive et gruppeprojekt. Denne gang har min gruppe og jeg skrevet om sugardating. Hvilket jo egentlig er et rigtig spændende emne. Men det har bare været en travl periode, så jeg har ikke haft særlig meget overskud til at opdatere her på bloggen eller Instagram. Nu bliver det forhåbentlig lidt bedre. I dag skal det dog handle om noget helt andet.

Prøv lige at se de smukke detaljer overalt!

Som I måske kan fornemme på titlen, så har jeg været en tur i Det Kongelige Teater. Mine veninder fra gymnasiet og jeg skulle nemlig se Nøddeknækkeren. Ingen af os havde set forestillingen før. Vi havde kun set den gamle Barbie version, så vi mente, at det var på tide. Til jer der ikke kender Nøddeknækkeren, så er det en ballet, som bliver vist hvert år til jul.

Det var en virkelig smuk oplevelse. Man må selvfølgelig ikke tage billeder imens, så I må nøjes med de her af selve omgivelserne. Når man ankommer til Gamle Scene, så står de fineste juletræer af balletsko i entréen. Er det ikke sejt?

Selve showet var rigtig smukt. De havde alle smukke kostumer, også danser de jo helt fantastisk. Musikken er også meget ikonisk. Det hele går bare op i en højere enhed. Da jeg var barn drømte jeg om at blive ballerina, så jeg har længe gerne ville se en ballet i virkeligheden. Det er nemlig så imponerende, at de kan bevæge deres kroppe og især fødder på den måde.

Hvis du ikke har set forestillingen, så kan jeg klart anbefale den. Og brug gerne lidt ekstra penge på billetterne. Vi havde købt nogle af de billigste, og det kunne vi desværre godt mærke. Flere af mine veninder kunne kun se halvdelen af scenen, fordi vi sad så højt oppe. Så brug hellere lidt flere penge og få en bedre oplevelse.

Så smukt. Det er det ord, som beskriver hele oplevelsen bedst. Det hele var bare virkelig smukt. Jeg tænker helt bestemt, at jeg gerne vil se den igen. Også når jeg selv får børn en dag. Det er nemlig en forestilling for hele familien, og der er mange børn med. Både store og små kan være med. Du kan læse meget mere om forestillingen HER, hvis det lyder som noget for dig.

  • Life

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
    Instagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappel