En lille sejltur

Min familie og jeg har været ude at sejle. Vi har nemlig været ude på en lille kanotur. Godt nok kun en tur på to timer. Men det tæller også! Vi har bestemt ikke været de eneste, som har haft den idé. Jeg har set en del på de sociale medier, som også har været ude at sejle. Det forstår jeg også godt. Det er utrolig hyggeligt.

I starten var jeg lidt nervøs. Jeg skulle nemlig sejle sammen med mine søskende, så jeg havde en idé om at det let kunne gå galt. Jeg har nemlig ikke sejlet i kano siden 2007, og min søster havde aldrig prøvet det før. Vi sejlede da også ind i sivene en del gange - og et par træer. Men det var jo bare en del af oplevelsen. Og vi forblev heldigvis i kanoen under hele turen.

Vi fik både set fisk, fugle, ænder, svaner og guldsmede på vores tur. Vi havde pakket små snacks, som vi kunne nyde undervejs. Vi fik også sunget lidt fællessang på hjemturen. Så det var bestemt en god tur.

Det var også en god måde at koble lidt af. Jeg havde i hvert fald ikke tid til at bekymre mig om alt muligt andet, for jeg skulle jo padle sammen med de andre. Det var rart at få en pause fra tankemyldret. Men det var godt nok hårdt i armene, når man er helt ude af træning. Min venstre arm var så øm, så jeg kunne dårligt sove og jeg måtte tage smertestillende næste dag. Men jeg vil også bare lige fortælle, at mine arme ikke er trænede. Som i slet ikke. Så hvis bare du har trænet arme lidt de seneste par måneder, så burde det ikke være et problem.

Vi lejede vores kanoer her. Det har været meget populært henover sommeren, så flere steder har de været booket i flere uger. Men her ved Slusehuset i Næstved kunne vi få tid med det samme. Jeg kan varmt anbefale en kanotur. Det er ikke specielt svært, når man lige er kommet i gang. Jeg kunne også sagtens finde på at gøre det igen. Det er vist muligt at leje kanoer de fleste steder i landet. Så det er bare med at komme afsted, hvis du synes det lyder sjovt.

  • Life

Synes godt om

Kommentarer