DIY Sengegavl

Forleden faldt jeg over en DIY guide, som Søstrene Grene havde delt i forbindelse med deres nye kollektion. De delte nemlig en guide til en sengegavl, så det måtte jeg selvfølgelig kaste mig ud i. Jeg har nemlig længe gerne ville have en, da jeg synes det giver et rigtig fint touch til ens seng. Derudover har vi noget blåt betræk, som smitter lidt af på væggen, hvilket jo ikke er særlig godt.. Så jeg har derfor ledt længe efter en pæn sengegavl, som ikke var alt for dyr. Men det er desværre ikke helt nemt at finde.

Det viste sig dog, at det ikke var så nemt, som det så ud i videoen. Så med hjælp fra mine forældre fandt vi en metode, som virkede for os. Den vil jeg dele med jer nu, fordi jeg er så glad for vores nye sengegavl. Jeg håber, at I kan bruge guiden, hvis I også drømmer om en ny sengegavl.

DIY Guide til sengegavl

1. Du skal starte med at måle op. Find ud af hvor høj og bred din sengegavl skal være. Hvis din væg har en liste, så husk at tage højde for denne. Vores væg har en liste, så vi valgte at montere et lille stykke bræt bagpå pladen i toppen, som havde samme brede som listen, så pladen kan stå lige. Men man kan også vælge at montere pladen direkte på væggen eller finde en anden god løsning.

2. Anskaf dig de nødvendige materialer. Nedenfor finder du en liste med de ting, som skal bruges.

3. Tag din MDF plade og placer hobbyskummet på pladen, som du ønsker det skal sidde. Jeg valgte kun at have skum ved den del af pladen, som kommer til at være over sengen.

4. Nu kan du så hæfte skummet fast med en hæftepistol. Her er det en god ide, at være flere om opgaven, så man er sikker på at skummet ikke rykker sig.

5. Skummet vi brugte var lidt for langt, så vi måtte også skære lidt af skummet af, når vi havde monteret det fast til pladen. Hvis I vælger at gøre det samme, så husk at bruge et sikkert underlag, så man ikke får skåret i gulvet. Vi brugte et helt almindeligt skærebræt.

6. Nu er det tid til at sætte plaiden fast på pladen med hæftepistolen. Her er det også en god ide at være flere om opgaven, så man kan sørge for, at tæppet ikke rykker på sig.

7. Voila! Nu har du en fin sengegavl.

1. Du kan købe en MDF plade i Silvan. Her kan de skære pladen lige efter dine mål. Vores plade har en tykkelse på 12 mm.

2. Plaid fra Jysk her. Der findes mange fine plaider i forskellige prisklasser, så du kan med garanti finde et, som falder lige i din smag.

3. Hobbyskum fra Jysk her.

4. Hæftepistol fra STARK her.

5. Hobbykniv fra Harald Nyborg her.

Her er vi ved at klipse skummet fast til pladen i alle kanterne af skummet.

Herefter skar vi det overskydende skum af. Til sidst satte vi tæppet fast på pladen.

Don't forget to follow me on

Synes godt om

Kommentarer

NajaEskestad
NajaEskestad,
Hvor er det bare fint! <3nouw.com/najaeskestad
johanneappel
johanneappel,
Tusind tak, søde! <3nouw.com/johanneappel
malinhardstahl
malinhardstahl,
Fin blogg! Följ mig så följer jag tillbaka 😊nouw.com/malinhardstahl
johanneappel
johanneappel,
Mange tak 😊nouw.com/johanneappel
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
    Instagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappelInstagram johanneappel