Altanlykke

Jeg har længe drømt om en altan. Der er bare et eller andet hyggeligt over det. Især når den bliver pyntet med en lyskæde, fine stole, tæpper og blomster.

Så jeg er selvfølgelig SÅ glad for, at vi har en altan her i vores nye lejlighed. Helt ned i maven glad. Det kan kun blive godt. Især fordi vores nye hjem ikke er super stort. Så det bliver nærmest et ekstra rum.

Her for tiden sætter jeg ekstra pris på den. Vi kan jo ikke være udenfor på samme måde, som vi normalt ville. Så vores altan kan være vores lille frirum. Et sted hvor vi kan nyde solen uden at sætte os selv og andre i fare.

Café sæt med puder fra IKEA // Lyskæde fra IKEA // Lanterner // Tæppe fra Ib Laursen // Altankasser fra Silvan // Lyserødt krus og gråt krus fra Royal Copenhagen // Netto tekande

Min søde familie forærede mig et cafésæt med stole og bord i fødselsdagsgave. Jeg elsker det allerede. Det er pænt og praktisk på samme tid. Det kan nemlig foldes sammen. Også er det ikke særlig stort, så der er god plads på vores altan til det. Det har også lidt parisian vibe over sig. Så ja, jeg er vild med det!

Vi skulle selvfølgelig også have en lyskæde. Jeg elsker lyskæder. Det er så hyggeligt. Man kan både nyde lyset fra den, mens man sidder udenfor. Men den kan også tændes om aftenen, når man hygger inde i stuen.

Jeg har prøvet at gøre den rigtig hyggelig. Jeg føler faktisk, at jeg er lykkedes meget godt med det. Vi har plantet lidt blomster og krydderurter. Lige nu har vi timian og chili derude. Den ene blomst har det desværre ikke så godt. Det kan I måske også fornemme på billedet. Der er vist lidt for meget vind på altanen. Men vores lavendel blomst har det fint.

Jeg er sikker på, at vi kommer til at bruge altanen meget. Både sammen og hver for sig. Sammen kan vi spise aftensmad derude. Eller hygge med morgenkaffen. Alene kan vi fordybe os i en god bog eller lave lektier. Det kan vi i princippet også gøre sammen. Uanset hvad bliver det hyggeligt. Det er jeg sikker på.

Der er desværre ikke rigtig plads til mere en to personer. Men det er også okay. Vi har nemlig også en fælleshave til rådighed. Og ellers kan man jo altid gå ned i en park. Når alt er tilbage til normalen igen selvfølgelig.

Har du også en altan? Og vil du gerne plante blomster og krydderurter? Så har jeg en anbefaling til dig. Blogger Emily Salomon har nemlig skrevet en del om netop det på sin blog. Læs med HER og HER.

Synes godt om

Kommentarer