Header

oj. oj oj oj vad mycket som hänt sedan jag var inloggad här sist. var ska jag börja?

jag har inte fotat i princip något alls. vilket suger, och vilket jag är trött på, men jag har även börjat inse att det är okej att ha svackor. jag har slutat vara så hård mot mig själv och tillåter mig själv att ta pauser, vilket i sin tur gör att jag blir mer inspirerad till att faktiskt göra något av mitt fotointresse. ironiskt nog. är mest bara glad över att det funkar.

jag har överlevt trean på gymnasiet. förstår inte riktigt varför alla sa att tvåan var värst när trean fick mig att gråta mer under en vecka än jag gjort under de tidigare två åren under min gymnasietid combined. det var blod, svett, och tårar (literally, ibland). men jag och min fina klass klarade allt som skolverket och gymnasiet kastade på oss: gymnasiearbete, nationella prov, cambridge, bråk under klasstiden varje måndag... ja, det mesta som händer under trean.

det enda som räddade majoriteten av klassen var ljuset i slutet av tunneln: studentresan! planet tog oss, 19 nästan-studenter, till zakynthos. det var en av de bästa veckorna i livet och har nog aldrig mått så bra som jag gjorde där. sol, bad, fest, förjävliga båtresor, härliga människor och massa skratt. livet på en grekisk pinne.

och nu har jag tagit studenten!!!! sjukaste som någonsin hänt mig. det var den lyckligaste dagen i mitt liv, som nästintill varje student säger. det var ett lyckorus från 6 på morgonen med champagnefrukost, till 6 nästa morgon när jag kom hem från en promenad i ett svinkallt trollhättan efter att ha sett på soluppgången. 24 timmar av ren kärlek. kan inte fatta att det snart gått två månader nu.

och mitt i allt detta har jag jobbat en hel del också. känns som att vuxenlivet inte är så långt bort som en tror. men än är jag inte riktigt redo, och därför kommer jag nu ta ett sabbatsår. inget är riktigt planerat förutom att jag ska försöka klura ut hur jag vill lägga upp mitt liv, spara så mycket pengar som möjligt, och leta inspiration till min första lägenhet på pinterest.

det var väl allt jag hade säga just nu i alla fall. förhoppningsvis dröjer det inte månader till nästa gång jag kikar in.

tjingeling!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​jag är en sån som föredrar att frysa framför att svettas. att koka en kopp te och mysa ner sig i ett hav av filtar är något av det finaste och bästa jag vet. jag älskar hösten, vintern sådär och våren är ju helt fantastisk (om vi ignorerar all skolrelaterad stress som brukar krypa upp i halsgropen), men har aldrig riktigt varit ett så stort fan av sommaren. självklart är det skönt att vara ledig, gå runt i linne till klockan är elva och bli fräknig i ansiktet, men har aldrig riktigt längtat efter sommaren som jag gör när jag hör denna låten. helt sjukt hur en liten melodi kan få en att känna så himla mycket. lätt en av mina favoriter just nu!

spontana bilresor, långa nätter, uteserveringar, sol, longboard, kusten och shorts? yes please. thanks for making me suffer, coldplay. and summer: i can't wait to see you again. i swear i'll be good to you this year.

Likes

Comments

det är nog inte många som missat att vi fått en helt ny gymnastikhall i Trollhättan. jag som gammal tävlingsgymnast har ju varit sååå sugen på att få prova att hoppa och snurra lite och idag fick jag min chans! jag har ju tappat mycket och vågar mindre saker tre år senare (såklart), men det var en sån otrolig känsla att flyga i luften och lita på att kroppen fixar landningen. det var helt fantastiskt att få träna lite igen, och speciellt i den snyggaste hallen i Sverige! 🌟

och ni som älskar en sport och kan fortsätta med den: sluta aldrig.

Likes

Comments

i förrgår berättade jag en hemlighet och fick en kindpuss.

igår pratade jag om mina rädslor och fick höra att någon annan delar dem.

idag blir jag så inspirerad att det kliar i fingrarna

banne, 2016 ska bli mitt år.

Likes

Comments

Nu har skolan startat igen och jag är allt annat än taggad. Vill helst ligga under en säng och gråta lite, men det går ju inte för sig när en har 5 miljoner saker att lämna in på en vecka.

Idag är jag så otroligt tacksam över att jag var iväg på spa igår. En heldag med en bästa vän för att fira henne ett halvår för sent. Utan det hade jag nog legat i en pöl av mina egna stresstårar just nu. Första gången på länge jag kunnat stänga av hjärnan helt.

Likes

Comments

För en vecka sedan åkte jag och Emine ner till Liseberg för att kika lite. Andra gången någonsin jag var på Jul på Liseberg och blev lika glatt överraskad nu som för 5 år sedan! Det hade snöat lite dagen innan, så det, den extra fejksnön som fanns runt omkring + de söta små bodarna och dekorationerna gav mig nästan mer julkänslor än jag hade under julafton haha.

När vi knallat runt en stund och var kalla om både tår och fingrar beslutade vi oss för att ta en liten fika. Kände oss som äkta #hipsters som la ner mer tid på att få till en bra bild än att faktiskt fika haha... Ett jättemysigt slut på 2015 alltså!

Likes

Comments

Något av det finaste jag vet är akustisk musik, och ingen gör det bättre än de här grabbarna. Så otroligt duktiga musiker båda två, och inte nog med det så är de även så jävla duktiga på att loopa (och själv kan en knappt spela mer än fyra ackord, haha...). Börjar på riktigt gråta när jag ser på de här klippen, så sjuuukt vackert!

Likes

Comments

har aldrig känt så mycket kärlek på samma gång som jag gjorde igår vid stödmanifestationen och under fackeltåget. så många människor som älskade och sörjde och jag önskar jag kunde få allt ont att försvinna.

jag kommer aldrig sluta kämpa mot rasismen. för lavin, ahmed, kronan. för alla. ❤️
#fördetsomintefickhända

  • 93 Readers

Likes

Comments

Jag har så många känslor inom mig, så mycket jag vill säga och så starka tankar. Men jag kan inte få ut någonting.

Jag var lycklig imorse. Jag hade sovit mycket, gjort klart det sista skolarbetet innan lovet och fått delta i en skolceremoni. Men glädjen försvann och oron tog över min kropp.

För en maskerad man har attackerat en skola. Han har mördat människor, spridit skräck över hela staden och orsakat så fruktansvärt mycket smärta. Jag har skakat i tolv timmar nu och det svarta inom mig bara växer.

Det är så lätt att blunda när det händer någon annanstans. Det är så lätt att stänga av tv:n när efterlyst börjar. Det är så lätt att byta samtalsämne och börja prata om vad vi ska göra i helgen istället.

Men detta går inte att undvika. Detta händer här, i min stad, några kilometer bort. 30 minuter att gå. 15 minuter att cykla. Kanske 5 med bilen.

Jag kommer aldrig förstå vad som har hänt, men jag kommer alltid minnas det, jag kommer alltid tänka på de berörda och jag kommer alltid kämpa för dem.

Vila i frid. Ni förtjänade inte det här.

Likes

Comments

I februari i år hälsade jag på min kompis Kirsty för första gången någonsin. Jag har känt henne i 3,5 år nu, och vi började prata i en gruppchat med massa instagrammare (fun fact: var lite instafamous en gång i tiden haha). Inte trodde jag då att hon skulle bli en av mina närmsta vänner, och någon som jag alltid har hos mig, även fast vi har ett helt hav emellan oss. Så att äntligen få träffa henne var helt fantastiskt. 

Och som vanligt när jag reser någonstans, har jag gjort en liten film om min resa. Enjoy!

Hoppas verkligen att jag tar tummen ur röva och lägger upp bilder och text från när jag var där snart, haha. Om det tog ett halvår för mig att redigera en video, kommer detta antagligen dröja...

Likes

Comments