Helgen som var

Oj här har det varit tyst ett tag. Dags för en liten uppdatering!

Julia är 3,5 månad nu och det är så häftigt att se hur snabbt hon utvecklas. Hon lär sig nytt hela tiden och imponerar oss varje dag. Nu ler och skrattar hon, "pratar" högt och länge med oss och sig själv, rullar över från mage till rygg och kan ligga länge på mage och underhålla sig själv i sin lilla "hörna" i soffan där hon har sina leksaker. Sötast är att hon börjat "ropa" på oss. Då ligger hon och kikar på oss med busiga ögon, säger högt "UH UH" tills vi tittar och ler mot henne och då blir hon sååå glad och bara kiknar för hon ler så mycket! haha så himla go!

Filip är ledig mycket nu framöver så vi har ordentligt med familjetid att se fram emot. Ska bli skönt. Eftersom det är mig Julia är mest van vid har hon blivit rätt mammig. När hon är som mest ledsen är det bara jag som kan trösta och när hon ska sova är det bara jag som kan natta. Nu har jag inte så mycket emot det. Tycker det är riktigt mysigt att natta och gosa. Men ibland behöver jag ju göra annat och då vore det bra om Filip kan natta och trösta istället. Såklart roligare för honom också att kunna göra det. Han tycker ju också det är supermysigt. Men nu tror jag han bara jobbar typ 10 dagar till i år, så nu kommer hon ju förhoppningsvis bli lika pappig som mammig. :)

I helgen hade vi namngivning. Vi var på Officersmässen på P4 och hade totalt 45 gäster. Kändes som det blev riktigt lyckat! Massa goa människor som rest från landets alla hörn för att fira vår lilla tjej. Så tacksam att vi har så många fina personer runt oss! Var lite nervös innan över om maten skulle räcka och sånt, men vi fick hur mycket som helst över, haha! Men alltså jäklar vad stressigt det var där precis när alla kom. Herregud trodde jag skulle få hjärtklappning. De flesta kom 20 minuter tidigt och vi hade inte hunnit hälla upp bubbel eller satt på rena byxor på Julia. Ingen mat var upplagd och ljusen var inte tända på borden. Mitt nylockade hår låg platt längs med ryggen, haha! Men allt löste sig såklart. :)

Så vi åt och umgicks, jag och Filip berättade om valet av namnen och presenterade faddrarna Emma och Hannes. Sen hade vi en liten låda där man kunde skriva och lägga en hälsning till Julia i framtiden tillsammans med en polaroidbild på sig själv, och på ett annat bord låg fotoalbum med bilder från Julias första vecka i livet och bilder på mig och Filip som små.

Jag & Filip

På lördagkvällen, när alla hade gått, kom Dennis och Rebecka hem till oss och spelade spel och myste. Jag och Filip var rätt trötta men det var väldigt skönt att bara få sitta och snacka skit ett tag. De får ju bebis om typ en månad! Så kul med en liten kompis till Julia!

Dagen därpå var det full rulle med först min familj på fika och sedan Filips familj på middag. Ja, behöver jag ens säga att vi var helt slut på kvällen sen? haha!

Nu ligger Julia och sover gott på soffan men vaknar nog vilken sekund som helst. Det är årets gråaste dag här i Skövde känns det som så jag tror faktiskt vi blir kvar inomhus hela dagen. Filip kommer hem om ett par timmar och sen är han ledig hela veckan! Hurra! Vi har inga planer alls för denna veckan men det kommer nog ordna sig. Eller jo, på lördag ska vi på dop för Signe! Åh var skönt det ska bli att få vara gäst istället! Kommer njuuuta av att kunna sitta ner i mer än 5 minuter, haha!

Ha en fin vecka!

Gillar

Kommentarer

Söderlundskan
Söderlundskan,
Det var en så fin namngivning och ni hade ordnat allt väldigt bra! Hurra för lilla familjen🥰nouw.com/söderlundskan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229