Vad händer när man älskar någon men inte längre på det sättet?

Vad händer när man vetat så himla länge att gnistan redan slocknat - men att man inte vågar bryta sig loss? Man växer ifrån varandra.

-----

Man står framför spegeln och gråter samtidigt som man bestämmer sig för att släppa taget och ta steget. Man intalar sig själv att man faktiskt inte alls kommer bli ensam för resten av livet, att man är ung, man intalar sig själv att man inte behöver må dåligt i ett förhållande, man intalar sig själv att man måste tänka på sitt eget välmående också. Man ska inte känna sig ensam och meningslös i ett förhållande. Man ska inte behöva leva i en bur och kvävas.

Att såra någon man bryr sig så mycket om gör fruktansvärt ont, det kommer alltid göra ont att såra någon. Men mitt i allt det där får man  a l d r i g  någonsin glömma bort att man måste vara ärlig mot sig själv och att man är huvudpersonen i sitt eget liv, hur egocentriskt det än kan låta.

Jag mår bra och det är okej.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagarna rullar på som vanligt, det händer en jäkla massa onödiga saker som inte alls borde hända och på kvällarna sover jag mest och pratar med hjärtat. Det är typ det man hinner med. 

----

Idag ska jag iallafall ta mitt feta arsle och sätta mig i bilen och strya mot Nyköping. ( mamma måste först sanera hela bilen efter gårdagens spyattacker ifrån stackars lillebror ). mina älsklingsskor måste även slängas pga det ... Finaste conversen har gjort sitt och med en stor kräkfläck mitt på skon tänker jag inte gå i dom. 

En sväng förbi kusinvita min ska även hinnas med, lämna blommor till stackaren som fick sin knäskål ur led igår, farfar ska hälsas på och se så han klarar att gå med sin nya höftprotes, och min arm måste hinna bli bra innan dess. Efter en spruta som togs igår är nu hela armen förlamad och aae...

Allt händer på en gång, men jag lever iallafall. 

Jag längtar något sjukt efter England som jag åker till om 7 dagar, längtar även till Frankrike som jag kommer spendera 2 hela veckor i med B, J och barnen i sommar. åååh. sommarpuss. 

Likes

Comments

Jag och min pojkvän mr.Photobooth har haft endel roliga och mindre roliga stunder tillsammans. 

Jag hittade det här inlägget långt bak i arkivet men som jag valt att inte publicera, och jag förstår ju varför jag har vart att avstå, MEN... nu tänkte jag ta och slänga upp inlägget iallafall. Jag kommer ångra mig och sen ångra mig igen, så det är lika bra att slänga upp bilderna så hela internet kan se dom och så jag kan få skämmas litegranna. Det sägs ju att det ska vara bra/nyttigt ibland. 

Och dom säger ju att skönheten kommer inifrån, jo.. så är det väl.

Jävligt snygga människor de där! 

Likes

Comments

Godmorgon fisgrisar <3   

Slänger in ett inlägg en snabbis, här har ni iallafall endel av projektet som jag har pysslat med nu på morgonen!.

Kommentera gärna och säg vad ni tycker! :)                                                

Likes

Comments

Hej kompisar, har ni det bra? <3

I dag är min dag fullspäckad med roligheter och mindre roliga saker så som föreläsningar, städning samt en massa plugg. 

Jag har hunnit med en hel del idag vilket känns väldigt bra. Var i skolan mellan 8 och 11.15, sen har jag gymmat samt städat hela lägenheten iprincip. Nu återstår bara förfärligt mycket läxarbete... Vi får se om det blir nått mer inlägg idag, ska försöka bli klar med allt plugg samt skypa med B ikväll. Super fun! 

 

ps. Kan ni se vad de står på lappen? ;)

Jag har nästan förlorat min handstil eftersom vi ALDRIG skriver förhand längre :o

Likes

Comments

Danspasset gick kanske inte sådär riktigt bra idag. Min hals har inte riktigt vart okej dom senaste dagarna och det märktes idag när jag tränade. Men det är så det kan vara. På't igen imorgon igen! wink

-----

Nu har jag iallafall suttit här i snart 2 timmar och fixat med en massa papper som hör till mitt UF-företag WADE. Årsredovisningen skulle skrivas in på datorn samt marknadsundersöknings blanketterna. drygt 68 papper skulle skrivas av från pappret in till datorn. Tog sin lilla tid om man säger så. 

Nu har jag bara ett berg av läxor kvar. Men ska inte klaga, vid den här tiden om 58 dagar så har jag ju tagit studenten. Så det är bara att kämpa in i det sista nu. Hejjahejja!

Det är lite såhär jag känner mig just nu, men hey! visa att du är viking och kör på!

Likes

Comments

Hej mina vänner. no

Hoppas att ni haft en bra dag so far. I have. Förutom att det blåser storm ute och jag blev av med mina favvo solglasögon imorse när jag skulle gå ner till resecentrum för att möta min klass. 

Jag hade solglasögonen på huvudet, men vinden blåste bort dom och så kom en bil och körde över dom. Tack för den.. 

-----

Jag tänkte iallafall bara slänga in ett snabbt inlägg, jag ska om 35 minuter ha en av mina danslektioner så måste börja fixa iordning mig inför ett mördar-pass. Men jag längtar faktiskt. 

Det har gått 13 år sedan jag började dansa, och älskar det fortfarande lika mycket. Underbart. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärlek till er - Aprilpussar. 

Likes

Comments

TRE FAVORITPRODUKTER:
Min hårolja Maroccan Oil, bodylotion från ccs, bodysplash från Hollister

TRE SAKER DU VILL HA:
Studenten, kyssar, resan till Frankrike i sommar

TRE BRA FILMER:
Beautiful Creatures, LOL, The lucky one. 

 

TRE BRA LÅTAR:
Måns Zelmerlöw - Broken parts,  Anna Kendrick - Cups,  Carly Ray Jepsen - Tonight Im getting over you

 

TRE FAVORITFÄRGER:                                                                                                                                  Rosa, turkos, lila.


TRE SAKER SOM BETYDER MYCKET FÖR DIG:

Min familj, mina vänner, drömmar.


TRE SAKER DU ALDRIG SKULLE KUNNA GÖRA:

Hoppa fallskärm, leva ensam, stanna i Norrköping och strunta i flytten till England. 

TRE BRA ARTISTER/BAND:

Mumford and sons, One Direction, Olly Murs. 

TRE PERSONER DU SER UPP TILL:

Jag har ingen speciell person som jag ser upp till. Jag har mina drömmar i mitt huvud och försöker leva upp till dom istället.

Likes

Comments

 Vi lever nu och det är aldrig försent för att ändra saker och ting i livet.
 Från där vi är idag kan vi nå precis hur långt vi vill, bara man verkligen kämpar för det.

 D e t   ä r   f r e d a g   o m   tre   d a g a r . 
 Vi är bara våra egena och får vara precis den personen vi vill vara, vad än samhället och omgivningen säger.

 Man kan skita i det som gör en ledsen och arg. Skita i människorna som drar fram det värsta i sig.

 Man kan vara spontan. Ta en tripp till Sthlm med bästisen nästa dag bara för att man kan, boka in en tjejkväll några timmar innan, köpa den där tröjan man velat ha så länge för att man faktiskt är värd den.

 Det kunde ha varit värre. För även om man tycker allt är pest och pina så kommer det alltid finnas någon som skulle göra vad som helst för att få ha ditt liv.

 ''Mitt hår är fult, mina armar är tjocka, för tjock, för smal.'' Vi har hår, vi har två stycken armar och en kropp som fungerar som den ska - är inte DET en anledning till att vara lycklig så vet jag inte vad. 

 Vi är aldrig helt ensamma hur ensam man än kan känna sig ibland.

 Du är helt fantastisk du - och det finns ingen annan i hela världen som är precis som dig.

Likes

Comments