Vårgarderoben

Hej Allesammans!

Nu när det är April, som ändå är en vårmånad, så skulle jag vilja dela med mig med lite vårfavoriter. De är ju inte riktigt vår än, men jag har iallafall fuskat lite och köpt massor med vårkläder. Enligt mig är denna våren fylld med färg och massor med roliga plagg.

Här har vi några toppar till våren. Gillar alla dessa och de är verkligen olika typer till olika väder. Tycker verkligen att ginatricot har fått in så mycket fint nu till våren, så gå verkligen in och titta. Har typ köpt alla mina vårkläder därifrån.

Sen har vi lite vårskor. Har precis köpt mina, som ni får se snart. Men tänkte tipsa er om några jag tycker är snygga. Vill verkligen tipsa om vans, så dem är snygga och väldigt bekväma. Sen så tycker jag att man ska våga har lite färglada skor, de är alltid kul!

Vårjackor! Älskar vårjackor och har nu samlat på mig en del som jag verkligen tycker om. Jag gillar att på våren ha på mig jeansjacka, skinnjacka eller bomberjacka. Har själv en beige bomberjacka som jag använder mycket, som verkligen passar till allt. Sen passar ju skinnjackan till allt också. Men det kan ju vara kul med något i färg också.

Accessoarer, sånt som gör outfiten hel. Något jag är ganska säker att jag kommer införskaffa mig är en sån där scarf. Älskar den trenden!

Gillar

Kommentarer