Vad hände?

Postad i: Vardag

Hej allesammans!

ja, vad hände, vart försvann jag. Ingenstans. De blev bara lite dåligt bloggande på några dagar. De ursäktar jag för! Idag har jag varit i skolan. Vi gick i genom syra-bas kapitlet. Kom hem runt halv ett på grund av att tågen var sena och jag avslutade äntligen mitt gymkort. Skönt att ha det gjort nu! Man måste inse efter ett tag att de inte kommer användas något mer. Nu har jag ätit lunch och ska strax ta och sätta mig och plugga. Har annars inga planer för dagen, kanske går ut på en promenad.

Fastän jag inte bloggat sen tisdagsförmiddag har jag ändå fotat. I tisdagseftermiddag mötte jag upp mamma i stan och vi hade en dag på stan helt enkelt. Vi köpte kaffe från Nespresso och strosade runt i affärer. Åt lunch på Espresso House och bara hade en härlig dag. Tog verkligen tiden nu och försökte vara ledig när jag inte hade något att plugga.

Igår (onsdag) så var jag helt ledig. Vaknade upp hos min pojkvän och vi hade en mysig morgon hemma hos honom. Snackade med hans familj och hade morgonmys med pojkvännen. Efter en lång morgon så gick vi hem till mig och jag gjorde lunch till oss båda. Vi la oss i sängen och satte på Sagan om ringen. Blev dock väldigt sömning så jag somnade i min pojkväns famn. Vaknade upp en timme senare och ser då att min pojkvän också sover. Väcker honom då vi hade planerat att baka Biscotti. Vi bakade biscottin och runt fyra tiden var dem klara, perfekt till kaffet.

Så detta har hänt de senaste dagarna. Hoppas ni haft bra dagar!

  • Postad i: Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,

Sagan om ringen, den va länge sen man såg 😃

nouw.com/viktorhognas
johannawestman
johannawestman,
Brukar se alla runt jul, men det blev inte så i år.
nouw.com/johannawestman