Januari favoriter

Eftersom de är sista januari idag, så tänkte jag köra en månadens favoriter. Så sjukt hur snabbt månaden gått. Liksom de var ju nyss första januari och man skulle börja tänka på nyårsmål. Aja, här är mina favoriter denna månad.

1. Mitt serum från Vichy, Idealia Serum. Detta är mitt första serum så har inget att jämföra med. Men älskar hur min hud känns när den har varit på och så tycker jag att den gör att min hud har mer glow.

2. Ciate Liquid Velvet i färgen Swoon. Älskar denna liquid lipsticket och älskar färgen. Tycker det är en perfekt läppfärg för vardagen och jag har typ använt det varje gång jag har haft smink. De håller också sjukt bra och det känns väldigt skönt på läpparna när man har på sig det.

3. Min älskade fake päls jacka! Ohh är så nöjd över detta köpet. Den har en bra kvalite och ser så lyxig ut, fastän inte är så farligt dyr. Mycket bra köp!

4. Body lotion från Kicks Beauty . I födelsedagspresent fick jag ett kit från kicks och denna lotion var i. Tycker den luktar gott och fräscht. Men framför allt så absorberas den snabbt! Älskar också att de är pump.

5. Min basker . Tycker att det är först och främst är en snygg trend. Men tycker jag också passar väldig bra i basker och de visste jag inte innan. Är lite sugen på att köpa en annan färg också. Vi får se...


Gillar

Kommentarer