Februari favoriter

Hej allesammans!

Eftersom det är 1 mars idag, så kommer en februari favoriter. Måste bara dock säga att månaden har gått så himla fort och när jag såg att det idag är mars, fick jag en chock.

1. Cashewbutter kakorna . Å herre vad dessa är goda! De som är speciellt med dem är att de är glutenfria, laktosfria och har inget processerat socker. Samt att dem är sjukt goda! Har lagt ut receptet på dem på bloggen.

2. Tea tree oil . Detta fick jag tipsat i en av Mimi ikonn´s januari favoriter. Tea tree oil är då en naturlig olja som tar bort finnar. Man tag oljan på en tops och håller topsen på finnen i typ 30 sek, så försvinner den snabbare. Jag tycker verkligen den har fungerat och kommer fortsätta använda den. Finns på the body shop.

3. Träning! Jag vet inte vad som hände i februari men jag började träna. Jag tränar då hemma och jag älskar det. Tittar på Mimi ikonn´s träningsvideos på instagram och ibland hittar jag på eget. Nu har jag ju varit sjuk, men förhoppningsvis kommer jag börja träna igen.

4.Eucerin Aquaphor Soothing skin balm . Detta har verkligen hjälpt mina torra händer. Antingen tar jag på det som det är eller så blandar jag ut det med en vanlig body lotion. Funkar också jättebra i ansiktet. Använde det på näsan efter min förkylning och jag är inte torr längre.

5. Serien Altered Carbon. Jag och min pojkvän har tittat på denna serie på Netflix denna månad och jag tyckte verkligen att den var jättebra. Intressant och nytänkande med massa rolig action. Stort tips!

Gillar

Kommentarer