UNCATEGORIZED

Kan man få resfeber inför en flytt? Det är ju nästan som att resa bort, fast ändå blir det att resa hem.

Vi flyttar i alla fall nästa vecka och vem vet hur det kommer att gå? Christian åker bort nu i slutet av den här veckan och hans föräldrar ska hjälpa oss flytta. Och allt som snurrar i mitt huvud är allt som kan gå fel. Lägenheten kanske inte blir godkänd, hur vet jag inte men föreställer mig alla hemskaste saker som kan gå fel. Och dom som har hyrt vår lägenhet ska städa och där ska vi byta nycklar och deposition. Pappa ska hjälpa oss när vi är framme i Nynäshamn ska försöka be snällt så att jag får lite mera hjälp på lördag att bära upp allt från förrådet också. Sen börjar rensningen, vad ska sparas slängas och säljas?

Ångest nivån är bara löjlig just nu..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

FOOD AND HEALTH, GOLF

Jag vet inte vad det är med mig och höst. De flesta brukar tycka att hösten är lite extra tung jag dock älskar den! Att bara ha en bra anledning att mysa sig ner i soffan med en kopp te, tända ljus och en härlig långfilm är de bästa som finns i min värld!

Dock idag så önskar jag ett tillfälligt uppehåll mellan kl 17-18 då ska jag nämligen cyckla hem då Christian är iväg och spelar golf i Gävle, bilmetro open är det, nu till helgen blir det Kårsta och sen Siljan open men där ska jag med!

Nä nu får det bli en liten lunch paus för min del! Lax, vattenmelon och ruccola, mums!

Likes

Comments

UNCATEGORIZED

Inte har jag rört mig många knop utöver morgonens cykeltur, ska straxt cykla hemåt. Här är det inte mycket som händer just nu. Känner dock verkligen att jag längtar hem, inte för att jag har tråkigt utan för att jag har så mycket jag vill göra! Jag vill sätta ny fräsch plast på en byrå, en marmor finish ska den få! Ska också städa så lägenheten ser lite trevlig ut och så måste jag leta fram passande outfits och skor! Någon fyller visst år på tisdag?! Typ jag haha! 

Mamma brukade alltid gnälla på mig för att jag så fort jag fyllt år längtade till julafton. Och klart jag kan förstå att hon tycker jag är bortskämd, men det är faktisk inte bara för presenterna, okej lite. Men inte bara! Jag älskar att få en dag som är tillägnad bara mig, sen älskar jag andras födelsedagar lika mycket men det är bara för att jag älskar att ge!

Hur som jag har redan börjat planera för jul, vem som ska få vad och vart julafton ska firas, vanligtvis i min familj så firar vi minst två dagar, ett år firade vi i fem. Kan det inte typ vara jul om bara sådär 2 månader? Det skulle vara lagom tid för att förbereda allting!

Nä nu ska jag sluta drömma och komma tillbaka till jorden lite grann och förbereda inför stängning av butiken.

Likes

Comments

UNCATEGORIZED

Jag har tidigare försökt med att blogga, mestadels bara för att ha någonstans att skriva av mig alla tankar och idéer, det har gått lite sådär. Men nu känner jag att någonstans inombords så har jag funnit en ny inspiration av livet.

Jag har en sambo sen ca 2 år tillbaka och arbetslivet har äntligen börjat räta ut sig, jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir vuxen men vem sjutton vet det idag och vem säger att man måste bestämma sig?

I skrivande stund sitter jag och tycker lite synd om mig själv då jag har tagit på mig att cykla till och från jobbet nu i tre dagar, jag är en och en halv dag in och det börjar kännas. Kan tillägga att det inte är helt frivilligt, min skjuts är i hussborg och spelar seriespel. Och jag bor en och en halv mil ifrån jobbet.. Så 3 mil om dagen måste väl ändå klassas som rätt okej träning?

Nu har magen börjat kurra så ska leta mig in i kylskåpet och piffa till någon rolig matlåda!

Likes

Comments