Hej! Kul att du har hittat hit! Jag heter Johanna, är snart 20 år gammal & bor i en liten ort i Västra Götaland i ett fint vitt hus tillsammans med min sambo Marcus & våra 2 katter Simba & Nala. Jag har haft flera bloggar tidigare men tappat suget och slutat men nu vill jag starta en helt ny och fräsch blogg igen!

Jag tog studenten 2016 och är arbetslös för tillfället på grund av psykisk ohälsa, drömmen är att kunna jobba hemifrån och sköta allting själv då jag inte gillar när någon styr över mig. Jag har en förkärlek till teknikprylar, allt från kameror, objektiv, mobiler, datorer, ljud osv. Och som sagt, jag gillar kameror och det betyder ju att jag älskar/älskade att fota. Tappar motivation och inspo helt emellanåt så jag slutar med allt jag tycker är roligt, men sen kommer det tillbaka igen vilket jag hoppas det gör nu med tanke på denna bloggen!

Har väl aldrig haft något direkt spår jag följer att si och såhär ska jag göra, skriva, lägga upp etc. utan allting kommer som det kommer helt enkelt. Hoppas ni vill följa med mig i mitt liv!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments