Q/A (I BRIST PÅ ANNAT MATERIAL)

Tre saker jag uppskattar - uppskattar så mycket så att få ner det till tre är ju helt omöjligt. Men just nu uppskattar jag vinkvällar med mina vänner extra mycket. Jag uppskattar mitt jobb (kanske låter så tråkigt) men it's true, jag har de finaste kollegorna och får jobba med styling, hår, mode och makeup varje dag, en dröm med andra ord. Jag uppskattar också mina spotifylistor för dem är verkligen on their peak.

En sak som jag vill ha - högst upp på min wishlist står just nu en till tatuering. Jag tycker verkligen att tatueringar kan vara riktigt snyggt men också riktigt fult. Har absolut inte stilen för att ha massor med tatueringar men har en on my mind. Har alltid tyckt kinesiska drakar är sååå snygga, tänker mig en lite mindre längst revbenen ned till midjan.

Två saker jag inte kan vara utan - min mobil (såklart) och kaffe.

Ett ställe jag vill åka till just nu - London <3

Tre saker jag älskar att göra - finns mycket jag älskar att göra men nu under vintern älskar jag dessa grejer:

1. Återigen vinkvällar. Att styra ihop en kväll, laga mat tillsammans hos någon eller att äta ute och dricka några glas vin är något jag gärna gör ofta.

2. Är också inne i en period där jag älskar att träna på gymmet, det går verkligen upp och ner men just nu är det bara kul. Har motivationen och att spendera tid på gymmet får mig bara att må bättre och bli piggare.

3. Älskar weekendresor. Att komma bort lite och att bara hänga på schyssta restauranger, hitta snygga kläder och få nya intryck. Innan året är slut vill jag hinna med minst en weekend i Stockholm och ha bokat London till våren.

En dröm jag hoppas blir verklig - att jag kommer in på terminen jag sökt på LCF. Är så nervös över att få beskedet, men om jag inte kommer in kommer jag att söka in igen for sure.

Två saker jag ska göra kommande veckan - ....

Onsdag: Ska jag styla outfit, hår och makeup för en fotografering vilket kommer att bli så kul, vill jobba mer på det här sättet framöver.

Fredag: Ska jag möta upp Maja och Josefine, tanken är att vi ska boka bord på någon restaurang och sen får vi se vart kvällen leder oss.

En låt jag alltid hittar tillbaka till - jag håller många låtar nära hjärtat, en jag alltid älskat är Sex Acoustic Version av The 1975.

En dålig sida jag har - Jag är oftast ganska stängd av mig, väljer alltid mina ord och har så svårt att dela med mig av mina känslor till andra. Har blivit bättre, men det är en sida jag behöver jobba på.

Tre restauranger jag rekommenderar - I Västerås där jag bor så älskar jag Limone, det är en väldigt mysig italiensk restaurang. Hattfabriken och Boca är också nice. I Stockholm rekommenderar jag Berns asiatiska, Broms Karlaplan och YUC latasian. You can thank me later

Hoppas att ni får en fin helg. PoK, xx


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229