OM ÅRET SOM VARIT

När jag sitter här med blanka rader och ska skriva vet jag inte vart jag ska börja. Det här året har varit som en lång prövning för mig. Jag har varit lycklig, jag har suttit uppe nätter och gråtit mig genom varje timme, jag har skrattat, jag har besökt fina platser. Jag har älskat det jag åstadkommer, men jag har också velat fly från mig själv och allt vad jag är. Det är svårt att sätta ord på.

Jag hade i tankarna att jag skulle ta tag i mig själv. Men jag har bara gått sönder ännu mer. Efter allt känner jag mig bara helt tom. Genom att inte ha lyssnat till min kropp, till mitt hjärta, till den jag egentligen är. Jag har lagt tid på ytliga saker, och trott att det ska fylla något slags tomrum inom mig. Jag har upplevt trasiga relationer, till andra men som allra mest till mig själv tror jag. Och jag behöver läka.

Anyhow, jag vill också dela med mig av det som varit bra. Stunder som fått mig att skratta. I alla sprickor finns alltid ett litet ljus. Jag har varit i London, jag hade fina sommardagar, en vecka på en liten ö i Grekland. Jag har tagit upp kontakten med personer jag känt mig ensam utan, jag har vågat berätta hur jag mår, på riktigt. Jag har utvecklats på mitt jobb, jag har sökt min drömutbildning även om jag var livrädd när jag skickade in alla papper. Jag har mycket att se fram emot nu. Min lillebrors studentdag, en sommar i Sverige, weekendresor, att få mer erfarenheter, att eventuellt satsa på ett eget företag. Det känns skönt med ett nytt år, hur klyschigt det än låter så blir det ett nytt kapitel och för första gången så vet jag att den kommande tiden faktiskt bara kan bli bra. xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229