MIN POJKVÄN SVARAR PÅ FRÅGOR OM MIG

I brist på inspiration och ideér på inlägg kommer här fler frågor om mig som kanske är intressanta att läsa, också ännu mer kul när min pojkvän ska svara på dem haha <3 enjoy

Vilka är hennes två bästa egenskaper och två sämsta? Jag tycker om allt med henne så enkelt är det, hoppas att svaret är godkänt:)

Vilken är hennes go to outfit? Hon brukar ofta ha en blazer, skinnbyxor och klackskor.

Vad gör Johanna som du stör dig på? Johanna brukar tyvärr klaga på min städning, fast att jag är nöjd med den.

Hur är det att leva ihop? Jag är väldigt lycklig med Johanna och vi har mycket gemensamt hon och jag. Så jag trivs verkligen bra med Johanna.

Vad kan Johanna inte klara sig utan? Klackskor och hennes mobil såklart


Hur skulle du beskriva Johanna med tre ord? Ambitiös, klok, godhjärtad och konstnärlig.

Vad tycker du om Johannas jobb? Jag tycker att det passar henne bra för att hon är otroligt konstnärlig och som frisör har hon möjligheten att få utlopp för sin kreativitet. Samt så tycker hon att det är kul framförallt vilket är toppen.

Vad beställer hon på restaurang? Pasta typ bara tyvärr, för jag gillar pizza och hamburgare. Men vi brukar ändå hitta trevliga restauranger som hon bestämmer dock..

Vilket är ditt bästa minne med Johanna? När vi bodde på högsta våningen på vårt hotell i New York, det var en otroligt häftig utsikt och vi hade det trevligt på "rooftopen". Så den resan med henne är svårslagen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229