LETS GET PERSONAL

Jag kunde inte motstå att fånga det här ljusinsläppet på bild tidigare när solen gick ned.

Det som har varit min tanke med att blogga är att dels samla mycket av mina dagar i bilder och text, som en liten dagbok för mig själv. Det är också en så bra plattform att få utlopp för sin kreativitet på, jag har alltid haft en sån passion för mode och att dela med mig av det här är något jag alltid siktat mot. För att inspirera, men också för mig själv. Även om det är där jag vill att mitt fokus ska ligga så tenderar det att bli ytligt. På sociala medier idag är det så lätt att måla upp en perfekt bild av livet, om sig själv och hur vi är. Vi väljer vad vi delar med oss av, och låter det spegla oss. Jag vet att jag själv kan göra det, men jag vill inte vara opersonlig och ytlig här. Därför kommer nu några personliga frågor om mig, xx

Vilken var den senaste lärdomen du fick, som gav dig ett nytt sätt att tänka? Att den enda jag har helt och hållet i livet är mig själv, och det måste jag börja värna om. För att vara lycklig måste man lyssna till sitt egna hjärta, göra det som man själv mår bra av och inte låta någon annan definiera en.

Hur hanterar du dina rädslor? Vissa rädslor trycker jag undan, som att förlora någon i min närhet till exempel. Börjar jag tänka på det för djupt går jag sönder. Vet inte alls hur man kan ha de tankarna under kontroll, vilket jag känner att man kanske inte behöver ha heller. Där försöker jag istället att tänka på det vi får, bara att vi får leva samtidigt och dela livet med dem vi älskar är värdefullt.

Vad fick dig senast att skratta? Hade ett flera timmars talk i telefon med Emma ikväll, vi skrattar alltid mycket tillsammans och hon kan få alla dagar att bli lite ljusare.

Vad är lycka för dig? Det finns mycket som gör mig lycklig, stort som smått. Att få uppleva riktig kärlek. Att uppfylla sina drömmar. Städer där pulsen är hög. Att sjunga till sin favoritlåt med sina vänner. Att sitta på ett flygplan påväg till en plats man längtat efter. Att träffa någon man saknat. Att dansa tills fötterna gör ont. Sommarkvällar. Att vara nykär. Att vara med dem man älskar.

Har du någon hemlighet som du håller djupt inom dig? Inte längre, min relation till mat och min kropp var något jag höll undan under så lång tid. Tills att det blev för tydligt och inte gick att dölja. Att jag började prata om det och att ta emot hjälp har betytt något otroligt för att jag skulle kunna ta mig bort från det beteendet och de tankarna. Ibland kommer de tillbaka för att det sitter såpass djupt i mig, men nu är det betydligt mer hanterbart.

Har du gjort någonting du ångrar? Självklart, det är mänskligt att göra fel. Mot andra, och mot sig själv. Det viktigaste är att gå vidare från det, och se sina misstag som erfarenheter.

Har du lätt att bli kär? Denna fråga är så svår att definiera, men svaret är nog nej. Jag har lätt att få känslor och bli intresserad, men att ge hela mig själv till någon är en tanke som skrämmer mig. Att våga vara sårbar och ge sitt hjärta fullt ut är fint, och jag beundrar verkligen de få som gör det lätt och är så trygga i att det får bära eller brista.

Take care <3Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229